Denizim bsravzgc Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün hayırlı ,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir çocuk olsun🌺
Babyboymom Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla, vatanına, milletine, ülkesine, dünyaya hayırlı bir evlat olsun. Okusun doktorlar, mühendisler olsun inşallah🙏🙏🙏
bsravzgc Babyboymom güzel dilekleriniz için cok tesekkür ederiz hepimizinki inşallah sizlerde kurtulun bian önce kavusun bebişlerinize saglıcakla🙏🏻☺
Rain81 bsravzgc hayırlısı olsun CNm darısı bize artık 🙏 kendini iyi hissettiğinde Doğum hikayeni yazarsan seviniriz 😊
bsravzgc Hepinize çok tesekkür ederim. Cuma gecesi çatı agrısı wardı sabaha kadar yatakta dönemedm yatamadm sabah baya şiddetlendi ama ben yalancı sancıdır diye önemsemedim cumartesi akşamına birden suyum geldi hastaneye geldik sancım basladı kendi sancımla sabah 7de normal dogum yaptım
bsravzgc Com34 sancı dogum yaklastıkca zorluyo ama Allah yardım ediyo kızlar annelik gerçekten cok degerli bişeymiş orda anlıyosunuz
Merve240317 bsravzgc Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım🙏😊 Bende 39+3 oldum cumartesi muayeneden sonra dediğin gibi çatı ağrısından yatakta dönemiyorum ağladım o derece ağrı oldu ama henüz suyum gelmedi inşallah seninki gibi olurda bende kurtulur bebeğime kavuşurum artık 😔