BUSRAMSAMETM Hamiş anneler sevdiğim şeyleri asla yiyemiyorum eski iştahım yok turşuyu ağzıma sokamaz oldum Aşırı mide bulantısı yaşıyorum sizde oyle misiniz
Kizilkafaa BUSRAMSAMETM Öyleydim canım doktorum bu nedenle Prilam ilaç yazdı o da etki etmedi Zofer yazdı. 15. Haftadayım biraz azalıyor :)
aylinpalaa BUSRAMSAMETM 14. Haftadan sonra inşallah sizde benim gibi rahatlarsınız. Sabahları hala tek yediğim şey haşlanmış yumurta ve tost asla vazgeçemedim beni tutan tek onlardı🥺
Kuzeyn_annesi BUSRAMSAMETM ben 15haftalık oldum yeni yeni geçiyor lalesef umarım seninde geçer bir an önce
Hakkkk037 BUSRAMSAMETM bende 11 haftalık hamileyim sizin gibi çalışıyorum kusma yok ama bulantım ve yiyceklerden tiksinme var eskiden severek yediğim herşey şuan tiksinç geliyo yediklerimide zorla karnım doysun diye yiyorum limon yiyin bol bol beni bi o rahatlatıyo
BUSRAMSAMETM Kizilkafaa prillam yazdı canım bana da ama benim hep ayni saatlerde başlıyor çalışıyorum bide valla çok zorlanıyorum
7171 BUSRAMSAMETM bende aynı şekıldeyım 14 haftalık hamıleyım oturupta güzelce karnımı doyuramadım daha maalesef
Ozlemdrn BUSRAMSAMETM Bende aynıyım midem surekli bulaniyo hiç bsy yiyemiyorum herseyden tiksindim yeme iştahım yok prilam içiyorum akşamdan sabah gene midem bulanıyor 😭
13-rayne-06 Ozlemdrn prilam kullandım bana da yaramamıştı ona benzer PRİFEMYN DR yazdı doktorum çok iyiyim şuan istediğim herşeyi yiyebiliyorum istersen doktorunla konuşup alabilirsin faydasını görürsün umarım :)
Aminegokce BUSRAMSAMETM günlerimiz aynı hemen hemen çok aç kalınca midem bulanıyor yemekten sonra da çörçil içiyorum çok iyi geliyor netten bakabilirsiniz mide bulantısına felan birebir