melekkizim_00 Kızlar pazartesi allah izin verirse doğumum var, kızcemin burnu ultrason fotosunda çok kemerli gibi duruyor 😂 onun burnuna kurban oluuruuum sizlerde ultrason fotosu ile yanılma oldu mu ne babası ne benim burnum öyle değil çünkü😂
Kizilkafaa melekkizim_00 Benim de kocamında burnu kemerli bizim bebeto kesin büyük burunlu olur ah anasının üzümlü keki 😂 Canım bu arada ultrason fotoğrafı yüklenmemiş göremedimm :)
zeynepdurunun_annesi melekkizim_00 ya bence değişir o 😂😂 biz de detaylıda gördük burnunu bildiğin kemer var ama bebek içerde sürekli hareket ediyo doktor yakaladığı anda yine hareket edince görüntü kayıyo o yüzden fındık gibi bi burun göremiyoruz 😂
Ahmetinannesi25 melekkizim_00 benim kızımın da öyleydi hatta halama benzetiyordum🤭 sonra doğunca gayet kibar fındık burunlu olduğunu gördüm 😍
Ayse_35 melekkizim_00 benm kızım burnu kocaman görünüyordu 😀 doktor burnu büyük olacak babasına çekecek dedi😁 doğdu Maşallah burnuna hayran kaldım 😀 ne eşim burnuna ne de benim burnumma benzemedi. Amcasını burnuna benzedi😄 ultrason sıvı içinde büyük veya farklı görünüyor, veya ailenin başka bir üyesinn burnuna benziyor olabilir 🤔
melekkizim_00 Kizilkafaa yüklemedim kuzum zateen, gördüğümüz oydu😂 bizde kemerlide yok anlamadım vallah😂
haklisinesracim melekkizim_00 benim burnum hafif kemerli ama küçükken kemerli degildi mesela normaldi büyüdükçe oluyor kemerli olsa bile yeni doğan bebeklerin burnu fındık gibi olur
Melek1111 melekkizim_00 Karadenizli bebeklerin bile doğduğu zaman burnu küçük oluyo sonradan büyüyor kemerli oluyor.Ultrason görüntüsüne çok aldanmayın Aynı korkuyu bende yaşamıştım (eşim rizeli burnu da kemerli)