Dilara9406 Kizlar biz pazar gunu beyaz esya bakmaya gidecegiz eşimle bilen bilir kaynanayla oturuyorum yaza evimi ayiricam ve elimizde bi miktar para oldugu icin kacirmak istemedik firsati yaza kadar fiyatlar ucar gider çünki Sizden bulaşık makinesi buz dolabi çamaşır makinası marka onerisi istiyorum yarfimci olursaniz cok sevinirim
tezecikanne Dilara9406 canım ben 1 buçuk sene önce evlendim o zaman Vestel almıştık hepsini hepsinden de ayrı ayrı memnunum bulaşık 4 program çamaşır 9 kilo buzdolabı ve fırın aldım memnuniyetine göre sırala desen yapamam hepsi çok iyi daha bi kere sorun yaşamadım çok şükür servis ve garanti olarakta çok ilgililer eşyaları aldık 6-7 ay depoda beklettiler orda beklerken taşırken hiç bi şekilde zarar görmemişti ben gayet memnunum tavsiye ederim
Dilara9406 tezecikanne çok saol canim esimde o markalara sicak bakmıyo nedenini anlayamadım kotu çıkar diyo bosch simens samsung cok istiyi en iyi 3 marka diyo
Dilara9406 nazosss bende hep ona baktim ama hangisi alinir bilemedim cubki simdi a sınıfı yerine c sinifi kullaniliyomus ikiside ayniymis oylr diyolar
okuyor Dilara9406 Bosch ve Siemensten memnunum. Evlenirken bile bekar evimdeki Siemens buzdolabını getirdim, yenisini almadım Vestel bulaşık makinası kullanmıştım. Garantisi dolduğu gibi sorun çıkartmaya başladı. Beko fırın kullandım. Fanli çok güzel pişiriyor ve fansiz pişirmek istediğimde berbat. Yine Beko çamaşır makinası kullandım. Onda da sorun yaşadım memnun değildim.
Ozlmm_1 okuyor evet benimde beyaz eşyalarım Beko,maalesef Bosch ve Siemens’i maddi durumdan dolayı alamamıştık ama eğer imkan varsa kesinlikle bu iki markayı öneririm. Beko fırını aynı dediğiniz gibi gerçekten çamaşır mak. de öyle
tezecikanne Bosch bilmiyorum ama diğer ikisi iyi ama çok pahalılar umarım aradığını bulursun canım ayrıca kendi evine çıkmana da çok sevindim allah yeni evinizde size mutluluk ve huzur versin insanın kendi evim diyebilmesi gibisi yoktur
Ayse_35 Dilara9406 bulaşık Makinesi Bosch ve çamaşır makinesi, buzdolabı m Samsung, A+ sınıfı, enerji tasarrufu gösteriyor. Hepsinden memnunum. Bosch pahalı bir parka ama kaliteli 👍A sınıfı tasarruflu olanı diye biliyorum 🤔
Sumiire Ozlmm_1 camaşır makineniz kaç kiloluk benim 7 kilo program süreleri çok uzun geliyo bana valla bozulsa diye bakıyorum yalan değil değiştirmek istiyorum birde banyoda 3buöuk yılda paslandı
MerveeD Dilara9406 9 ay once evlendım arcelık aldım butun beyaz eşyamı ve beyaz aldım. Hepsinden cok memnunum canım tavsiye ederim.
aylinpalaa Dilara9406 arçelik kullanıyorum çok çok memnunum bütün beyaz eşyalarım kurutma dahil arçelik
Villanelle Benim tüm beyaz eşyalarım beko ve memnunum. Yalnız enerji sınıfları değişti yakın zamanda. Artık buzdolabı a+++ falan yazmıyor. Buzdolabı genelde d, e, f yapmışlar bilginiz olsun. Gerçi satıcı bilgi verir
Lulikli Dilara9406 tüm beyaz eşyam bosch. Üstelik buzdolabını sadece biraz daha pahalı aldm. Bulaşık makinem 4 programlı. Çamaşır makinem 9 kg 1200 devir. İkisi de gayet yeterli geliyor. Ben memnunum tavsiye ederim😊
Ebru-009 Lulikli bende 9kg 1200devir camasir makinesi 485lt buzdolabi 4programli bulasik makinesi aldım bosch a+ enerji tasarruflu elektrik faturam gerçekten uygun geliyor. Eşyalarının çok memnunum 10500tlye geçen sene mayıs sonu gibi aldik kampanya vardı. Şuan 24700tl aynıları. Allah ev kurana yardım etsin.