CanselAydin Arkadaşlar benim 11 Mart’ta adet zamanım bitikten hemen ertesi gün korunmasız ilişkiye girdik bu 2 gündür sabahları kahvaltı yapmama rağmen mide bulantım oluyor gibi hissediyorum yumurtlama dönemi olmadan hamile kalınır mı
Kizilkafaa CanselAydin Yani hemen mide bulantısı belirtisi olmuyor şüphen varsa test yap canım istsrsen
Turkolog12 CanselAydin belirti için çok çok erken daha hamile kalmış olsanız bile testte bile 14 gün sonra anca çıkıyor usutmus olabilirsiniz bence
CanselAydin minikanne- ben bazı yorumlar gördüm ilk korunmasız ilişkiden hemen oluyormuş erken gebelik testi var galiba
Deletedmom7373700 CanselAydin kişiye göre değişir bence o vücutla alakalı 1 sene korunduk 8 ay olacak korunmasız şekilde deniyoruz ama hâla olmadı biraz şans işi bence o ilk korunmasız ilişkide olması
Kizilkafaa CanselAydin Biraz bekle istersen, benimde regl günüme vardı öylesine test yaptım öyle gördüm. Ama ilk mide bulantısı gibi bir belirti olmuyor kuzum işte göğüs ağrısı oluyor bende aşırı olmustu dokunamıyordum südyen bile giyemiyordum. İnşallah sende hamişsindir ❤️
CanselAydin Kizilkafaa göğüs ağrım ve kadık ağrım ara ara oluyor sadece ama dediğin gibi bekleyeceğim. Teşekkür ederim 🙏