Deryaaymn 16+0 olduk bugün oğlumun tekmelerini net hissetmek istiyorum artık siz nezaman hissettiniz ilk güzel anneler💙💙
GamzeDurmus Deryaaymn ben 16da hissettim ama ufaktı gaz dolaşımı gibiydi ☺️ Bünyeyle alakalı bir durum bu genelde kişiden kişiye göre değişiyor 🌸
Nermin_nur1 Deryaaymn ilk gebeliğim 17 haftanın sonuna doğru hissetmiştim canım sende yakında hissedersin merak etme 🧿
Deryaaymn Tanemveannesi_ Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin çok heyecanlıyım gittikçe yaklaşıyoruz🥰
Tanemveannesi_ Deryaaymn amin inşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alırız yavrularımızı ❤️ bende de aynı şekilde heyecan artıyor 104 gün kaldı 🥲
Deryaaymn GamzeDurmus evet onları bende hissediyorum ama gaza yorduğum için tam anlamıyla tekmedeki hissi yaşayamıyorum😂
GamzeDurmus Deryaaymn 1-2 haftaya inşallah daha iyi hissedebilirsiniz belki eğer küçük pıtlar hissetmeye başladıysanız 😂 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
meyraaasln Deryaaymn ben oğlumun teknelerini 16da hissettim ama net bişey değil bağırsak hareketlerimi damar seyrimesimi oglummu emin olamıyordum 20 haftalık gebeyim şuan içimde o kadar net hissediyorum ki 18den sonra hareketleri daha netleşti kişiden kişiye değişiyor galiba
Ebru2432 meyraaasln merhaba bende 16+4 olduk ama pek hissedemiyorum tam kaçıncı hafta hissettiniz nasil oldu biraz anlatirmisiniz
Esincapkin Ben 17 de hissettim canım ama en güzeli 25 bitince daha net ve daha anlaşılır güzel hissediliyor ben en çok bu haftayı sevdim ilk gebelik 25+3 kızım olacak inşallah😍💖
Azra_Mom Deryaaymn canım o haftalar pıt pıt dokunmalar başlıyor genelde 19-20 civarı tekme olarak hissettim
Ecoli28 Haftada hareketlerinin çok kuvvetlendiğini hatırlıyorum, şimdi 29 haftalığım ve yine level atladık sanki 😂
gulsuayan Deryaaymn ben ilk 18. haftamda hissettim ama minik bir hareketti 20 de biraz daha fazla hissetmeye başladım artık daha iyi anlıyordum hareketlerini şimdi 27+3 olduk her hareketini net bir şekilde hissediyorum oğlumun 😄💙
Deletedmom2265 Deryaaymn Net 20 de hissettim kıpırtıdan bahsetmiyorum şuan 22 yim göbeğime bakınca görüyorum da eşim de elini koyunca hissediyor 🧚🏼♀️