Bebetonun_motheri Kızlar daha 6+6 yız ama ben ne ilac icersem iciyim hic fayda etmiyor sürekli kusuyorum mide bulantim asla gecmiyor dün gece yine hastaneye gittik sıvı kaybı olduğundan dolayı hastaneye yatman lazim dedi hic bu durumu yasayan oldumu
Ormanmeyveli Bebetonun_motheri Ben burda bir suru kişi duymustum yatan. Bende cok fenaydim o haftalar ama bol bol su içiyordum meyve yiyordum oyle ayaktaydim. Bol su icmeyi ihmal etmeyin. Hastanede yatmak kotu bir sey degil belki bulantilariniz azalir
nazosss Bebetonun_motheri bende 12. haftadayım akşam acile gideceğim kaç gündür çıkarmaktan açlıktan öleceğim su içsem gidiyor kilo da verdim şimdi de hastayım grip 🥲🥲
Kizilkafaa nazosss Bebetonun_motheri geçmiş olsun kızlar, bende sıvı kaybı ve kilo kaybından dolayı hastaneye gittim ancak yatırılmadım serum takıldı. Serum bi tık midenizi rahatlatıyor.. Prilam ilacı yazdı mı doktor size? Eğer prilam fayda etmezse Zofer ilacını yazıyor.
aylinpalaa Bebetonun_motheri ben de yattım canım zaten sürekli serum bağlanıyordu en son doktorum dayanamayıp yatış vermişti
Bebetonun_motheri nazosss Bende suan o haldeyim dün gece hemen yatiriyim dedi bende bugun doktoruma gozukucem sonrasina bakicaz artik
nazosss Kizilkafaa serum takılsa iyi yine 😄 iyi gelir toplanırım. Prilam kullanıyorum 10 haftalıkken falan iyiydim bıraktım geri başladı pir başladı günde 3-4 defa 🤦🏻♀️ Cumartesi kontrolüm var doktora danışacağım
Kizilkafaa Bebetonun_motheri Bana da etmemişti.: Bende saldım hergünü kusmakla geçirdim. Şuan 14. Haftadayım kusmalarım yok ama bulantılarım var o da geçecek inşallah. Salatalık yiyorum bol bol sende öyle yap istersen.. Ya da hastanede yatınca belki serum takviyesi İle toplarsın kendini 😌
Kizilkafaa nazosss Bende işte 4-5 kg birden düşme olunca doktor zofer de yazdı. Sabah prilam gdce zofer içiyodum bu şekilde
Kizilkafaa nazosss Ben şuan 14i bitiriyorum yarın 15 e geçeceğim. Kusmam yok çok şükür bulantı var ama ona rağmen yiyorum ❤️
Kizilkafaa nazosss İnşallah hepimizin bulantısı geçer çok rahat bi hamilelik geçiririz sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız amin 🙏🏻
aylinpalaa Bebetonun_motheri şu an 15+3üm ara ara bulantım oluyor ama istifra etmiyorum artık çok şükür prilam dr içiyorum günde iki tane yine de