Merikooo Sizler hangi meyve oldunuz 🤗Benim gibi olanlar nasıl geçiyor bugün benim karın ağrım var normal mi acaba 🤔
miyopmom Bizde 28 haftadayiz benimde karnim cok kasiliyor dun kolumda kucuk kucuk noktalar gordum boyle alerji gibi ama anlamadim ne oldugunu Merikooo
Merikooo Duy_gu masallah 🥰 rabbim can sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ hadi ya yalancı sancı için daha erken değil mi 😩
Merikooo gamzeaktasss masallah 🥰 rabbim can sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ biz dün öyleydik 🥰
Duy_gu Merikooo inşallah senin bebişinde sağlıkla gelsin cnım hayır o zamanlar da basılıyor ara ara giriyor ağrılar
Merikooo Duy_gu amin inşallah canım 🥰 valla dün gecede baya agriyodu şimdi bakiyom az böyle beni çok rahatsız etmiyor ama yinede böyle sizliyo gibi vücudun anlmdm
Durdane95 Biz de 27+1 iz bugün arada anlık girmeye başladı benim de uzun sürmüyor ama.bir de bebeğim çok hareket ediyor geceleri çok uyandırıyor uykusuz kalıyorum resmen.bel ağrılarım da var artık.mide yanması da çok yaşıyorum sen de öyle mi ?
Merikooo Durdane95 maşallah 🥰 rabbim can sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ evet bende şuan senin durumundayım
Merikooo miyopmom maşallah rabbim can sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ en son ne yiyip içtin biri sana gelmemiştir deterjanda yapabiliyor
miyopmom Merikooo amin hepimiz insAllah tesekkur ederim❤️ Ya aslinda ben yumurtayi tiksinerek yiyorum sanirim beni etkileyen o oldu