Haticekubra 20 haftalik Ayrıntılı ulturasyon a girdikten sonra cinsiyet tam belli olurmu değişme ihtimali varmi alış veriş e başlamak istiyorum erken mi
Dyg34 Haticekubra detaylıda kesin ögrenirsin gösterirse pozizyonunu görür ama detaylı uzun bakıyorlar ya bebegin herseyine buyuk olasılık ogrenırsın😊 şimdiye kadar ögrenemedin mi kesin mi degil dediler benimki 12 de gösterdi 🤗
sudamlasi Haticekubra detaylı kesin canım eğer bebeğin pozisyon u musaitse mutlaka görülür ben 25.haftamda başladım bitirdim alışverişi sen de detaylıdan sonra başlayabilirsin erken değil😊
Harunnisa Haticekubra bende 20 haftalik oldum hala gostermitor bacaklarini kapatiyor bugun gittim kontrole bacaklarini kapamis hatta rlini oraya koymus gostermemeye kararli haftaya ayrintili ultrason günü alfik bakalim gosterecekmi oglum 12 haftada göstermişti
Brlgry Dyg34 normalde ne kadar sürüyor ultrason Bakıldıktan sonra doktorumuza mı gidiyoruz yoksa bakan kişi bakarken bir yandanda anlatıyor mu 🤔 çok merak ettim bende gidicem de 🤗
busra4161 Brlgry detaylı 45dk falan sürüyo doktor bakarken anlatyo butun organlarnı gsteriyo olcuyo guzelcene hatta senin organlarna troidine falanda bakıyo bilgilendryo seni sonradan rapor hazrlyo sana kendi doktoruna getiriyosun cd veriyo bide