YamurKarabulut ozdalasli yok onlar hastane ile ilgili .. doktorla ilgili olsa doktorunu sorarlardı bilgi alırken .
Hndntrk Bayanlar bende diyarbakırdayım ikili taramanızı nerede yaptırdınız acaba önümüzdeki hafta ikili taramam var
YamurKarabulut Hndntrk ben o ara memleketime gitmiştim orda yaptırdım .. ama merde yaptırırsan yaptır Ankara’ya gönderildiğini söylemişti bi Labratuarcı arkadaşım ..
Bhr2134 Kekmez Memorial Dicle İmdat Burhan Özel var tavsiye ederim 130 TL muayene ya da Özel Doğum Hastanesi Çekebi Basuguy var 33 TL bütçenize göre tavsiye ederim ☺
Hamileanne Kızlar Neval hanımda doğum yaptım 4 yıl önce Batmanda görev yapıyodu Dünya hastanesinde muhteşem bi doktor normal doğum yaptım bir dikişim dahi olmadı ilk doğumum olmasına rağmen
Hamileanne scl canım şubata kadar Neval hoca izni biter mi bilgin var mı ben batman da kalıyorum doğum için oraya gidicem inşallah
scl Hamileanne ocakta bitiyo canım izni. Benim randevum 4 ocakta. Randevular dolmadıysa arayıp alabilirsin 😌
YamurKarabulut BayanBilge canım sana birşey soracağım memorial da nst için ekstra ücret alınıyor mu ?