Alessa Kizlar azar azar suyum geliyor qaliba yarin doktora gidicem sancim yok suni sanci verip dogdururlar mi?
seym4 Alessa canım doktora şimdi gitmelisin benim doktorum suyun ya da sancın olursa hiç bekleme git dedi
Alessa Unlukacar cok gelmiyor arada damla damla akiyor bebek de iceride hareketli susuz kalsa hareket etmez diyorlar sabahi bekliyim oyle gidiyim dedim belki de su degildir 😕
AyseMehmett Alessa kesinlikle gidin benimde bu akşam sızıntı şeklindeydi bi saat içinde baya tutamıcağım şekilde geldi ihmal etmeyin
Unlukacar Alessa canım kim dedi sana onu bebek susuz kalır gitmen gerekiyor 1 gün çok ciddi bi süre susuz kaldıktan sonra Allah korusun ben 35+4 doğum yaptım suyum geldi doktorumu aradım hemen gel dedi
Alessa seym4 dun geceden beri az az ayaga kaltigimda dokulihor damla ama kulodumh isladicak kadar degil basda bilemedim sonra ara ara yine geldi aksama dogru farketdim suyum ola bilir mi die
seym4 Alessa ben bu anlattığınız tarzda bi şey yaşamadım su olabilir gerekirse acili arayın danışın ama doktora gidin eşinizle benim tavsiyem beklemeyin
seym4 Alessa sizin ve bebeğin durumuna göre şekillenir olay benimde ilk tecrübem doğumum yaklaşıyo Allah yardımcınız olsun