Leylasiva21 30+4 haftalik hamileyim 2 haftadir uyku yok günde 3 saat uyuyorum zombi gibi oldum. Siz nasıl baş ediyorsun
kahvesever__ Leylasiva21 bende öyleyim valla gece 4 buçuk ta ayaktayım zombi gi öğlende çok uyumuyorum doğuma az kaldı için böyle galiba
EsengulC Leylasiva21 malesef benimde öle uykum gelmiyor bi türlü dalamıyorum tam dalcam tuvalete kalkıyorum bi.daha dön başa oplum kalkıyor falan derken 4 5 gibi ancak uyuyorum 9a kadar idare ediyorum evde bebek yoksa günsüz biraz yatabilirsin
MMmerve_ Leylasiva21 ballı süt ıc canım bende oyleyım ama azda olsa rahatlatıyo al suan bıle uykum kactı tuvalette sabahlıyorum ondan uykum kesılıuo benımde
Leylasiva21 MMmerve_ süt içiyorum hiç etkisi yok 20 dakika bi tuvalete gidiyorum artik kafayi yemek üzereyim ya ağlıyorum ne yapıyorum iki haftadir böyleyim
1408 Leylasiva21 ah ah bi kaç ay öncesine kadar bende öyleydim uyumadan süt içerdim bazen yarardı bazen yaramazdı. Şimdi bebişi kucağıma aldım 2 saate bir emzirmek için ayaktayım
MMmerve_ Leylasiva21 tuvalet olayı benıde darlıyo cunku her kalktıgımda uykum kacıyo zaten dalana kadar yıne tuvaletım gelıyo🤣🤣🤣
Leylasiva21 1408 Maşallah ne güzel darısı bize inşallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 gerçekten hamileligimde en çok düşündüm şey annemin hakkini nasıl öderim
Leylasiva21 yyagmurrsenn öyle diyorlar hayırlısı doğsun bı 😊 bu mide bulantısı kusma yanma en azindan onlar gecer inşallah 🤲
yyagmurrsenn Leylasiva21 ben de öyle diyordum, Allah varlıgını aratmasın ama resmen o mide yanması ile uyumaya bile tamamım suan yani yeter ki az uyuyayım 😅
Leylasiva21 kahvesever__ benim artık bas ağrısı o kadar oluyor ki gündüz bile uyumuyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Leylasiva21 tdincel bünye meselesi galiba benimde aksine 17 haftaya kadar uyanamiyordum şimdi uyku yok