Melisa0002 Kızlaaar mide yanmasına ne yapa bilirim? Ağlıycak durumdayım, ne yapsam fayda etmedi. Sanki, midem de zehir var. Geçmek bilmiyor. Havuç iyi gelir diye biliyordum yedim,yine geçmedi. 16 haftamdayım.
Fyzmv Melisa0002 maden suyu yeşil elma çok iyi geliyor. Dr bana rennie duo verdi onu kullanıyorum kontrole gidince söyleyin başka çarem kalmadı kullanıyorum
Melisa0002 Fyzmv bende ilk 3 ay vardı. 12 haftaya kadar. 12 haftadan sonra geçmişti, oh rahat nefes alıcam dediğim zaman, 16 haftada yeniden başladı. Bu gece tutdu ilk defa 4 hafta sonrası. Beklemiyordum.
Fyzmv Melisa0002 melisa hanm işe yaradımı birde ben kendimde gözlemledim beyaz ekmek yiyince unlu mamüller çok rahatsız ediyor birde omega3 bakımından zengin gıdalar yakıyor midemi sizde gözlemleyin kendinizi yediğiniz şeylerden de kaynaklımolabilir
Sdakyasda Bence her gebenin evinde bulundurması gereken rennie duo. Ben mide ve yemek borusundaki yanmadan oturup ağlıyordum dr’um yazdı yanma hissettiğim zaman bir çay kaşığı ya da tatlı kaşığı içiyorum ve 15 dk sonra kesiliyor. Allah hepimize yardımcı olsun 🙏🤰
Fyzmv Sdakyasda kesinlikle bende her hafta bir kut bitiyor nerdeyse mecburen kullanıyorum çokmzor yoksa uykumdan kalkıyorum gece