FtmAli Kizlar gece 1.30 da suyum geldi yani o kadar fazlaydiki altima kaçırmış olamam. Amane ağrı ne sancı hic bir sey yok. Hastaneyede hemen gitmek istemiyorum ya suni sancidan çok korkuyorum bi akıl verinn
elifinilki27 FtmAli Canım bebeğini susuz bırakma hemen git hastaneye korkunun hiçbir şeye faydası yok o çocuk illaki doğacak sususuz çocuk daha zor doğarmış
Tugbadmr FtmAli bi bekliyim bende burada öncesinde nişanınız gelmiş miydi acaba yoksa direkt su mu geldi
Fyzmv FtmAli sizde bir arayın tereddütteyseniz ona göre gidin o halde ama gidilmesi gerek demişti bana doktorum
ggkca FtmAli bebeğin susuz kalması iyi değil sancın olmasa bile git, en azından Nst ile bebeğin kalp atışlarını takip ederler
Tgbpoyraz FtmAli canım sutum geldiğinde sancım yoktu duşa hirince başladı bi duşa gir hazırlığını yap sonra git hastaneye
Glzz FtmAli suni sancı korkulcak birsey degil ben aldm Canm korkma hayırlı doğumlar inşallah bi avazda🌸🤲🏻
Gamze_5925 FtmAli canım 3 saat olmuş şuan çok tehlikeli birşey yapiyorsun Allah korusun çocuğa zarar verirsin suyun gelmiş sonuçta git hemen bekleme sancıyi felan
Jadeksc FtmAli lütfen bir an önce hazırlanıp hastaneye gidin suyunuz az az sızıntı şeklinde gelmis olsa sancinizi biraz evde bekleyin derdim ama şu ana bebeğinizin suyu bitmiş olabilir. Yapilabilecek en dogru hareket en kisa sürede duş alıp esyalarinizla doktora gitmek. Saglikli doğumlar dilerim.
Filiz__01 Kizlar benimde cok karnimda ağri var Belim oyle uyuyamiyorum birden sanci giriyor Canım cok aciyor acaba bebek mi geliyor suyum gelmedi ve nişanda yok ama kilötumu islatiyorum Wc gitiyim halde siziyor damla damla
Gurbetkusu_43 Filiz__01 Sizde mutlaka hastaneye gidin hem suyunuzda sızıntı var hemde anlattığınıza göre yavaş yavaş doğum sancınız başlamış.
Gurbetkusu_43 FtmAli Hemen gitmeniz gerekiyor. Su geldikten 24 saat içinde doğumun gerçekleşmesi gerekiyor. Bebeğinize bu eziyeti yapmayın yüzmüşsünüz kuyruğuna gelmişsiniz korkunuza yenilip yanlış yapıp sonra pişman olmayın bence.
Filiz__01 Bekleyecegim biraz daha herkes uyuyor uyandirmak istemiyorum kimseyi agrim dinmezse giderim hastaneye 39+3 haftaliğim
1minik_mucizem FtmAli hemen hastaneye git canm benimde ilk doğumumda suyum gelmişti hemen hastaneye gitmiştim bebek susuz kalabilir buda onun hayatını tehlikeye atar
FtmAli Hepinize teşekkür ediyorum kizlar. Sıcak sıcak dusa girdim iki defa yoldayim şuan hastaneye gidiyorum, hala sancı yok. Dua edin ne olur. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin