Sedaa06_ 1,5 senelik kullanıcısı olarak kesinlikle ama kesinlikle alınması gerek bence.. Bendeki mi robot vacuum mop pro, memnun muyum: yaklaşık bir yıldır evet ama ilk aldığımızda üç kere servise yolladık akıllı değil tam salaktı 😁 sürekli kafası karışıyordu vs serviste bir çözüm bulamadı ama tam vazgeçtik artık derken düzeldi. Arkadaşımız da kullanıyor onlarda hiç böyle bir sorun olmadı mesela, şans işi bu da kesinlikle..
İhtiyacınıza göre alın bir de, mesela benim şimdiki aklım olsa sadece süpürenini alırdım çünkü mopu hiiiç kullanmıyorum tüm evi bir mopla silmesi bana hijyenik gelmiyor, çıkartıp yıkayıp geri takana kadar evi ben silerim daha iyi diyorum ben siliyorum o süpürüypr mesela.. Bu konuda takıntınız varsa bence sadece süpüren alın
Her gün süpürüyor ve her gün toz mutlaka topluyor evden elimiz kolumuz gerçekten hele evde evcil hayvanınız varsa, ya da sürekli saç kıl tüy döken birileri (eş gibi, 🥴) gerçekten büyük kolaylık.. Şuan fiyatlar çok uçmuş inşallah bütçenize göre güzel bir tane alırsınız🌼