SuSsamm 20+2deyim ilk hamileliğim ve bebeğimin daha çok belirgin bir hareketini hissedemedim. Sizler ne zaman hissettiniz ?
Linakent SuSsamm ilk gebelikte bebek hareketleri geç hissedilebilir normal bir şey endişelenmeyin ilerleyen zamanlarda net bir şekilde hissedeceksiniz ✨💜
Hatice_gzr2505 SuSsamm 12. Haftamdan beri hissediyorum 21 haftalık olduk walla benimki baya kuvvetli sanırım bazı gece uykudan uyanıyorum şimdiki olduğu gibi hissedersiniz illa o içinizde sürekli hareket ediyor bazen de vücudunuza dokunuyor benimde ilk gebeliğim
MerveAknc İlk hamileliğimde bende çok geç hissettim şuan ikinci hamileliğim 16. Haftadan beri hissediyorum 20 haftalık oldum 🥰 endişelenmeyin her hamilelik farklı ☺️
SuSsamm Ya etraftan dışardan bile gözlemlenebilcek kadar hareket halinde olanlar duyunca ister istemez garip oluyor insan 🙄
Edakhrmn @“MerveAknc” Benimde 20. Hafta bitti 2 haftadır hissediyorum ama bu hafta daha net hissetmeye başladım. İlk hamileliğim ;)
Cansu2416 19 haftalık hamileyimm ilk gebelik 16 da hissettim şimdi daha net hissediyorum kilodan da fark edilebiliyormuş 🌸 Sende hissedersiin yakında düz yat elini kasıklarına koy bide tatlı ye 🥰