Nurayca Arkadaşlar özel hastanelerde doğum öncesi (sezaryen olucam) covid testi yapılıyormu bilginiz varmi
Prenseslerimm_3 Nurayca evet yarın sezeryan olacağım ve dün ameliyat öncesi bütün tahlillerimi verdim covid testi de verdim zorunluymuş
Snnrkrk ecemnas88 ekstra ücret alınıyor mu halen bu test için bi ara kişi başı 250 di anne baba için yapıyorlardı
ecemnas88 Snnrkrk hayır sadece benden istediler test ama bir ücret ödemedim tahminimce doğum ücretinin içinde çünkü yapılan kan testleri içinde bir ücret ödemedim
Cinarinannesiiiii Snnrkrk benim için istedi sadece 200 TL bende başka yerde yaptırsam olur mu dedim olur dediler ben devlette yapıp sonucu gösterdim sadece doğum ücretine dahil etmediler 45 TL de kan alma parası ödedim
Prenseslerimm_3 Snnrkrk ben özel hastanede yapacağım doğumu eğer orada covid testi yaptırmak istersen 250 tl ayrıca alıyorlar doğum ücretinin içinde değil ayrı istiyorlar ama devlette de yaptırıp gelebilirsin
Snnrkrk Prenseslerimm_3 sezeryan olursak mantıklı 2 gün öncesi de normal doğum yapanlar nasıl oluyor 😂 aniden sancı gelip hastaneye gidiyorsun o sırada yapmazlar heralde 😂
babynil @Nurayca en az iki gun oncesinden test istenio refakatci ve hasta icin aliolar. Ben ozelde dogum yaptm devlette yaptircaktm testi nerde oldugu onemli degil kabul ediolar die acil olunca hemen hastanede aldilar sonucu beklemeden ameliyata alindm
Nilufar_1996 Özelde hızlı test yapılıyor eğer doğum paketi aldıysaniz içinde oluyor. Refakatçi içinde doktorunuz isterse yapılır 250 TL benim eşim refakatçiydi istenmedi yapilmadi bana yapıldı ekstra ödeme yapmadık. Zaten doğum paketi 6 bin TL idi.
Prenseslerimm_3 Snnrkrk bu hastanelere hiç belli olmaz normal doğum olsa da yaparlar mecbur olacak test dediler başka bişey demediler
Nurayca Benim 30 mart sezaryen Allah nasip ederse merak ettim. Peki antikor testi yapılıyormu bilginiz varmi
babynil @Nurayca evet odedik ankara memorialda 170lira odedik koruda 250ymis. Devleti de kabul ediolarsa devlette yaptirabilirsiniz ama. Ben devlette yaptircaktm malesef acil oldu