Sumeyye12012 En son adet tarihim 26 Ocak 49 gündür adet olmuyorum hatırlarsınız beni büyük ihtimalle Duphaston içiyorum 4 gündür sabah akşam şekilde hala adet olmadım kafayı yiyeceğim kesin kist oluştu
Afro-dit Sumeyye12012 yumurtlama olmuş mu olmamış mı baktı mı hiç ultrasondan benim de 43 gün sürmüştü iki adat arası doktora gittim yumurtlama olmadığı için adet olmamıştım iğne yazdı yaptırdım acilde 3 gün sonra adet olmuştum
Gamzecem Sumeyye12012 bende o şekilde olmustum duphaston ilk defa ise yaramamisti doktorum progestan vajinal fitil verdi onu kullandım gebelik varsa korur zaten dedi yoksada regli olursun ilaç bitince 10 gün sonra dedi öyle de oldu çok güzel sokturmustu
Sumeyye12012 nursanyildiz yok kız şaka gibi ama hala olmadım 15 gün gecikince gitmiştim test yaptı çıkmadı sonra da gitmedim grev falan girdi araya iki kere hala gitmedim
Limonzeytin Duphaston bitsin sonrasnda en geç 10 gün içinde adet olmazsanız kesin gidin doktora hormonlarla alakalı olabilir skntınz
meliis96 @Sumeyye12012 Ben de 9 aydır duphaston kullanıyorum. En gec 5. Gün olurdum ama bu kez 10 gün gecti regl olmadım. Gebelik de yok. Tekrardan doktora gitmek gerek sanırım 🥺