Ilk_bebegmm99 Özel hastane birinde küçük diye cinsiyetini söylemedi ikincisinde bacak arası kapalı diye söylemedi. Yarın sabah devlet Hastanesi’ne gidicem İnşallah bu sefer gösterir ve doğru sonuç olur. 15+5 oluyor yarınnn
Hifa1161 Ilk_bebegmm99 çikolata yiyin de gidin yoldada yiyin hareketlensin neden de söylemezler anlamıyorum halbuki 12.haftada söyleyen var anlıyorlar onlar kemik yapısından bile anlıyorlar
Zeynepbanu34 Ilk_bebegmm99 Allah Allah söylemesi lazım benım 12 de benziyor dedi 13 de kesin erkek dedi özele gidiyorum
Hifa1161 Ilk_bebegmm99 ultrason verdilerse yüklesen ya ben dün diyecektim sana özel söylemiyorsa devlet hiç söylemez devlette 20 22de öğrenen var bende bugun özele gittim ultrasonunu attım biraz önce mesela en azından bi fikir sahibi olayım diye sağolsunlar anlayabilen yorumluyor
Ilk_bebegmm99 Hifa1161 onu da vermedi doktor makinası vermiyormuş güya kalp atışını falan da bana dinlemedi sadece herşey yolunda normal dedi o kadar
Ilk_bebegmm99 Zeynepbanu34 özele gittim bugün başka bi hastaneye yüzde yüz erkek dedi 🥰 çok şükür öğrendim bugün oğlum oluyorr