VeraAnnesi 2 gündür inanılmaz bir mide yanması yaşıyorum. Daha doğrusu yemek borusu ile boğazıma vuruyor. Ateş yutmuş gibiyim. Ne yapmalıyım geçmesi için?? Çok fazla ya da ağır yemek de yemiyorum. Artık hep böyle mi olacak yoksa 😓
okuyor VeraAnnesi yağlı ve baharatlı yemeyin. Asitli meyveleri tüketmeyin. Soğuk süt, soda iyi geliyor . Yemekten sonra uzanmayin. Yatmadan birkaç saat önce yemek yemeyin. Gece çift yastıkla dik yatın.
papatya_35 VeraAnnesi Bana sadece dondurma iyi geliyor ve su an bile dondurma yiyorum 😕 dışarısı -3 derece ama midem alev alev yanıyor
Hlyhsrv VeraAnnesi sofa içiyorum Amasya elması iyi geliyor birde yatarken yastığımı biraz yüksek yapıyorum bunlara rağmen yine de duzelmesse doktor bana renniy sürüp yazdı Bı kasık içiyorum uyumaya çalışıyorum sabaha düzelmiş oluyorum. Sizede gecmıs olsun. Baharatlı yaglı ve kızartma türu birde turşu gibi şeyler yerken dikkat edin mide yanması yapıyor
Irmakden Bende de çok fazla oluyordu. Doktorum rennie şurubunu verdi. Günde 1 sefer kullanmak bile yetiyor, çok rahatlatıyor