Aylin_16 Merhaba kızlar gebelikte düzenli zeytinyağı içiyorlarmış bir yemek kaşığı kadar sabah aç karna ya da gece yatmadan önce hem bebeğe çok faydalıymış hem de doğumu kolaylaştırıyormuş uygulayıp iyi sonuç alan var mı merak ettim? :))
Syhafsam Aylin_16 kasıklarına bacak aralarına mutlaka sür her banyodan sonra son haftalarda bana cok yaradı eminim sanada yarar
Aylin_16 BusraOzhan kız hurmanın kolaylaması gibi işte aslında olabilir içeriği çok güçlü bir besin ama yapan var mı diye merak ettim internette çocuk için çok faydalı diyor ama doğum kolaylaştırdığına denk gelmedim bir sorayım dedim :))
Armess_loya Eyy zeytin yağı sen nelere kadirsin öyle kolay doğurtsa sezaryen tarih olurdu, aman dikkat doğurayım derken ortalığı 💩 götürnesin🤭😂🤣🌸
Aylin_16 Syhafsam evet canım perine masajında da zeytin yağı kullanan varmış :)) ama şu içme meselesini merak ettim doğrusu yapan var mıdır diye 💁
Acemianne__ Aylin_16 zeytinyağı içmeyi hiç duymadım ama hindistan cevizi yagı ile çıkış yerine masaj yapabilir hurma kaynatıp suyunu icip hurmaları yiyebilirsin ☺️
Aylin_16 Deletedmom72728 🤣 bilemedim hurma da kolaylaştırıyormuş ya belki yapıp memnun kalan vardır bir sorayım dedim :))
BusraOzhan Aylin_16 kız yok hurmanında bir işe yaradığı yok. Hiç hurma sevmem açılmam olsun diye kutu kutu hurmalar yedim bana mısın demedi 😂
Aylin_16 mirage333 kız öyle bişey varsa yaparız yani nolcak :)) bekliyorum halen kullanıp sonuç alan biri gelmedi merak ediyorum :))
BusraOzhan Aslymn valla tam hatırlamıyorum ama o kadar çok yemiştim ki İran’dan bile hurma getirtmiştik. 😂 Meryem ana otları bilmem neler yaptım 😂
Lebriz geçen haftalarda biri post açmıştı her gün düzenli, sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içmiş ona da annesi önermiş sanırım çok kolay güzel bir dogumdu şimdiye kadar okuduğum 🤭
Aylin_16 Lebriz yaa ben denicem hergün yutamam belki ama gün aşırı yutarım sonuçta faydalı bir yağ :)) denemekten zarar olmaz diye düşünüyorum