Busakts Kızlar 28. Haftamdayım , henüz bebişin dolabı yerleştirmedim . Yatağını almadım , eksiklerimiz de var ufak tefek ( lohusa takımı hastane çıkışı gibi ) bunlar için ne zaman tam bitmiş olması lazım özellikle hastane çantası için
Svmbhc Busakts Gec kalmisin diyebilirim canim 16 haftada basladim 33 haftadayiz bir kac eksik kaldi hala
Meri3220 Busakts bende 16da başladım şuan 29+5 bitirdim ufak tefek şeyler kaldı diyebilirim onlarında doğumdan sonra da halkedikecek şeyler bir an önce bitirin ne olur ne olmaz yani
Birkuzucukbeklerken Busakts 36 veya 37 de bitirmiş ol istersen 30 dan sonra hazırlamaya basla erken doğum olursa diye ama hersey yolundaysa 37 de bitirmiş ol bence 38 den sonra her an gelebiliyorlar kizim 38+6 da doğdu benim
Ayss344 Busakts ben 32 deyim henüz tamamlamadım canım ama 34 ten sonra kesinlikle hazir bulunmalı diye düşünüyorum
puskulinthehouse Ben nerdeyse 36.haftamda tamamladım, riskli bir durumunuz yoksa en acil olanları koysanız bile yeterli şuan 28 erken sonuçta
Bryunetka Busakts 33. Haftana kadar yaparsan iyi daha erken diyeceğim ama baya var gibi eksik. Çünkü zaman ilerledikçe yapacak dermanı kalmıyor insanın. Elinden geliyorken yapmaya çalış.