Mrvll SelinHalistoprak yine sanciniz varmış ve nst de çıkıyormuş bence bu bile yakın olduğuna işaret. 37+3 üm bende sıfır ağrı, sıfır kasılma-sanci, sıfır belirti 🥺 sertleşme,toplanma bile az oluyor
Efraimmm Beybisininannesi yok cnm ama kasilmalarim var belimde ağrı var dünden beridr sırt ağrım da var karnıma doğru ama bilmiyorum işte ne su nede Nisan ortada yok
gulcan_oztknnn_glcn Esrabozkurtt ben 40 haftalık olucam bebek çok sertleşti karnım aşagı ındı ıyıce ne olacak beklıyorum valla
Esrabozkurtt gulcan_oztknnn_glcn ay inşallah doğurursun doğururuz Allah nu mübarek günde dualarımızı kabul etsin hayırlı doğumlar nasip etsin
Efraimmm Beybisininannesi hiç sorma yaa en ufak şeyde acaba doğum mu diye diye kayinvalidem de yazık surunuyo benimle🤣🤣
Nursvkl Ben yarın doğuruyorum artık kızlar allahın izniyle kendi sancım ağrım gelmiyor 40+4 olduk ama ne ağrı ne sancı ne nişan hiç bişey yok 😔 yarın yatışımı yapıp vajinal fitil vereceğini söyledi doktorum
asellmom BU YAZIMI GÖREN HERKES HADİ DUA EDİN LÜTFEN BU KARDEŞİMİZİN SUYU BU AKŞAM GELSİN YADA Bİ DOĞURSUN 1 HAFTA İÇİNDE DİYE 🤪🤲🤲😅😅
Efraimmm asellmom inşallah suyun gelir bu akşam sende bana dua et bu akşam suyu gelsin diye yada sancı vursun yoksa ayın yirmi beşinde suni vericekler 😩