Minikkomando Bazılarınız 2 kere kan vermiş bazılarınız 3, 50lik olan içecekten tüketeceğim doktorum da bi açlık bide içtikten sonra kan versen yeterli demişti. Bu işin doğrusu nedir kızlar ?
Glhnss Minikkomando önce aç karnına bir kan veriyorsun daha sonra bir şekerli su içiyorsun onun üstüne 1 saat sonra tekrar gidip tokluk kanı veriyorsun bu kadar canım
gamzosgamzos Minikkomando 75 lik icince 3 50 lik icince 2 kere kan alınıyor mesela ben 2 gebeligimdede 75 lik ictim aclik icecekten 1 saat sonra ve 2 saat sonra kan verdim yani toplam 3 kez
Glhnss Minikkomando şekerli su dediğim de eczaneden alıyorsun gazoz gibi birşey evde suyun içine şeker atıp içiyormuşuz gibi yazmışım biraz 😄
Villanelle 50 gr olunca açlık ve 1.saat tokluk oluyor sanırım. 75 ve 100 grda açlık, 1.saat ve 2.saat bakılıyor.
Minikkomando Villanelle peki bana 50 lik önerdi. Ama 75likle farkı nedir tam olarak? Yada 100le neye göre 50 iç demiştir
Villanelle Minikkomando 50de yüksek çıkınca 100 yapıyorlar. Önceden şeker geçmişi olanlara direkt 75 yapıyorlar, tek seferde tanı koyuluyor
Glhnss Minikkomando sana ne önerdiyse onu al canım bize hiç birşey önermedi ben gidip eczacıdan istedim 50lik veriyorlar zaten