Sbm050421 Kızlar malum kış ayındayız kıyafetler üstüme yapışıp duruyor ama öyle böyle elektriklenmiyor, çatır çutur ses çıkıyor giyinip çıkarırken , çözümü olan var mı ya ?
pusatmom35 Sbm050421 valla kıyafetlerim çatır çutur ses çıkarıyor ayrıca kocamı da çarpıyorum 😂 Her dokundugumda çarpılıyo adam 🙈 Git duvara dokun elektriğin gitsin diyo😂
okuyor Sbm050421 evde sadece sizde oluyorsa çıplak ayakla toprağa basın. Vücudunuzdaki elektrik çıksın.
Bsrbsrrr Sbm050421 bizde de aynı durum vsr eşimde daha çok oluyo hatta😁 geçen hastaneden cıkarken montumu bana veriyodu o ara çatır çıtır bi ses çıktıki yanımızdan geçen duydu😂😂 çözümü toprak sanırım😂
Bahar1508 Sbm050421 sen de elektrik cok o zaman bende balkonda kurutuyorum ama öyle bir şey olmadı hic ütü yapınca bazen oluyor
iremm3434 Kız kocam işten eve gelince koşuyorum kapıyı açmaya kapıdan bile elektrik çarpıyo 😂 dün işe giderken sarıldım öptüm adamın dudağını elektrik çarptı ama çatur çutur ses geliyo 😂 korkudan evde kimse bana yanaşamıyo havalar soğuk toprağa basamıyorum ne yapacağım acaba
Sbm050421 iremm3434 aynı durumdayım vallahi bugün artık canıma tak etti ya , çatır çutur sesler çıkıyor bir de , saçlarım ayrı fena elektrik çarpması ayrı , bitsin artık şu kış
Sbm050421 Bahar1508 neden ki acaba ya nasıl çözüm bulucam, koltuğa BİLE oturunca saçım koltuğa yapışıyor
iremm3434 Sbm050421 başka bi çözümü yokmu acaba bu havada toprağa basılmaz internetten bakıyorumda bulamadım
Bahar1508 Sbm050421 sicak su ile duş al sonra her yerine nemlendirici sür saçına da sür 1-2 gün tekrarla sabah akşam baktın geçmiyor tek çare ya toprak ya da topraklanmiş bi ürün zararı da var cünkü
Menek16 Sbm050421 bende kafaya takmaya başlamıştım artık çiçekten duvardan musluktan kapıdan utanmasam havadan bile elektrik çarpacak hale geldim kazara eşime dokunsam çatır çutur kıvılcım😀 gerilmeye başladım bi yere dokunmaya çekiniyorum artık
aysegull01 Sbm050421 Sbm050421 benimde öyle dokunduğum yere çarpıyorum çok acıyo bide özellikle kıyafetlerde ve battaniye de oluyo çatır ses. Hatta geçen gün bilgisayarın şarj aletine dokundum çat etti bozuldu o derece var bende de 🥲 internette duş almak iyi geliyo yazıyodu ama bende pek faydası olmadı ne yazıkki
Sbm050421 iremm3434 en yakın zamanda toprağa basıcam sanırım, başka çözm yok gibi , delirmek üzereyim valla