Ecenur1 Kızlar hiç sancım yok açılmam da yok son ana kadar bekledik 3 gündür de grevden dolayı bekliyorum yarın suni sancı verilecek olmazsa sezeryana gireceğim
Tugbak61 Ecenur1 yani 42 nedir 😂😂 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 39+2 deyim sancım yok sadece kasılmalarım var ara ara. Ben de yarın gece yatıyorum suni sancı verilecek. Bana da dua edin 🙏
Sedo Ecenur1 sağlıkla kavuş korkutmak istemem ama bu tün gün sancı çekip senin gibi hiç açılmam yokken suni sancıyla akşama kadar çok yıprandım gece de sezeryana alındım. Umarım gönlüne göre olur. 40+1 dim bende.
Ecenur1 Villanelle ya aslında en son cuma gittim kontrole pazartesi suni verecekti ama grev den dolayı malesef ertelendi
SerraveAnnesii Allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşallah 🙏🏻 Bende 39+5 haftadayım 41e kadar doğmazsa 41.haftada yatış verilecek
Senaselimefendigil Tugbak61 ayy suni sancı sürecini paylaşır mısın Allahın izniyle güzelce atlattıktan sonra benimde yakında o süreci yaşamam çok belirsizim😕
SiibeLLa Eltım de sizin gibiydi bebek kakasını yapmış acil sezeryan alındı. siz sancı çekip açılmayı bekleyene kadar kaka olayı olabilir iyi düşünün .
Ceylanakan SiibeLLa kakasını yapınca en geç ne kadar süre içinde müdahale edilemeli anne ve bebeğin sağlığı için?
Ecenur1 SiibeLLa ben zaten en başından beri normal doğum istemiyorum ama devlet olduğu için öncelik onların dediği oluyor bana kalsa sezeryan istiyorum
Poyrazinannesiiii Ceylanakan benim bildiğim kadarıyla ne kadar erken farkedilirse o kadar iyi öyle bir durumda hemen sezeryan yapıyorlar diye duymuştum. Çünkü bulunduğu sıvıya karıştığı için yutması durumunda ciğerlerine kaka parçaları kaçıyor hatta bir sitede şöyle yazıyor; Anne Karnında Kaka Yutmanın Zararları Doğum öncesi meydana gelen sağlık problemleri hem anne adayı hem de bebeğin sağlığını tehdit eder. Bebeğinizin doğum öncesinde kaka yapması her zaman ciddi bir olay değildir. Bebek hafif yeşilimsi bir sıvı yutmuşsa büyük ihtimalle ciddi bir sorun ortaya çıkmayacaktır. Asıl sorun bütün hâlinde yapışkan bir parça dışkının yutulması sonucunda ortaya çıkar. Çünkü partiküller hava kanallarını tıkayabilir. Soruna derhal müdahale edilmediği takdirde solunum problemleri ve enfeksiyondan kaynaklı aşağıdaki komplikasyonlar ortaya çıkabilir. genelde de 37-42. Haftalar arası meydana gelirmiş. Okumak isterseniz eğer sayfa bu 😇 https://www.bebek.com/anne-karnindaki-bebegin-kaka-yutmasi/#:~:text=Mekonyum%20Aspirasyonu%20Sendromu,-Bebek%20plasenta%20i%C3%A7erisindeki&text=Baz%C4%B1%20sebeplerden%20%C3%B6t%C3%BCr%C3%BC%20bebe%C4%9Fin%20ilk,ka%C3%A7mas%C4%B1%20olay%C4%B1na%20mekonyum%20aspirasyonu%20denir.
eslemsi Ceylanakan bir tanidigimim acilmasi 10 olmus ikinma islemine gecilmis bi ikinmis kakali su gelmis iki daha ikinsa cocuk cikacakmis ama direk sezeryana almislar kizi
Ecenur1 Sedo en çok ettiğim dua umarım suni sancı işe yaramazda sezeryan olurum diyorum normal doğumdan korkuyorum
Ecenur1 gulnurkrms inşaAllah cuma günü Bi sıkıntı yoktu ama haftasonu sonrada grev derken birdaha gidip durumu öğrenemedim. Oğluşum olcak inşaAllah
nursdgn Ecenur1 bence hiç korkma motivasyonunu yüksek tut. Benimde doğumum suni ile başladı,gerçekten sancı çok zor doğum kısmı en kolayıydı içini ferah tut. Bebeğin ve senin sağlığın için hangisi iyi olacaksa Rabbim onu nasip etsin
gulnurkrms Ecenur1 bebeğin harketleri varsa bence korkma canım yalnız bebeğin baya kilo almıştır bu donemde 4 kiloyu geçmiş dahi olabilir
Cansucannnn Benim 41+0 da yatisim yapılacak şu an 40+3 Allah sizin de benim de böyle Bekleyen herkesin yardımcısı olsun İnşallah bir avazda kurtulursunuz