varbirhayalimiz İyi akşamlar hanımlar. Bu seçeneklerden birini alacağım, başka marka model bakmıyorum artık bunlar arasında seçim yapacağım. Kullanıp memnun kaldığınızı oylar mısınız?
mirage333 varbirhayalimiz ben elele madre aldım gayet kullanısli gorunuyor. Diger seçenegim yoyko 8in 1 idi. Ama aldigim zaman internette stoklar bitmisti sadece kirmizi vardı.
varbirhayalimiz Minikbirbey Yoyko ilk başta aklımda vardı ama eledim onu canım bu oylamadakilerden birini alacağım ☺️
varbirhayalimiz Bu arada ben çok şaşkınım Kanz’ın yatağı epey oy almış. Halbuki yatak önerilerinde sürekli Prego Miami’yi görüyordum burada. Kafam iyice karıştı 😂 Kanz iyi mi gerçekten kullanan biri yazabilir mi ?
RuDe Merhaba, ben de anne yanı park yatak almayı düşünüyorum. Hatta şimdiden model araştırmaya başladım. Yazdıklarınızı da tek tek inceledim kaydettim. Ama yoyko da iyi gibi duruyordu neden elediniz? Merak ettim🤦♀️🙃
varbirhayalimiz RuDe Merhaba size de kolaylıklar dilerim ☺️ Yoyko markasına ısınamadım bir türlü. Bir de şekil itibariyle yazdığım seçenekler daha hoşuma gitti sebebi bu yoksa Yoyko kötü değil☺️
RuDe varbirhayalimiz Anladım teşekkürler🙃 Sizin yazdığınız modellerden de çok beğendiklerim oldu bakalım karar vereceğiz kendimiz için en uygununa zamanla. 😊