Ayozbntrk Covid oldum 😔😔 covid geçiren gebeler kan sulandırıcı kullandınız mı? Neler yaptınız? 29 haftalık gebeyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 3 doz aşım var.
Aysenuerrrrrr Ayozbntrk Ben yeni atlattım 21haftalıgım sadece doktor parol içirdi ve ek takviyesi c ve d vitamin oldu 5 günde atlattım çok geçmiş olsun bgn de kontrole gittim bebişlerim iyiymiş 🙏🏻Gönlünü ferah tut
user124578 Ayozbntrk 16 18 haftalarda delta varyantı oldum ama kan sulandırıcı yazmadı doktorum eşimde onun yerine bardağa biraz limon sıkıp üzerine su ekledi günde iki defa öyle içtim
Ayozbntrk Teşekkür ederim 🙏🏼 Kuru öksürük ve halsizlik var şu an sadece. Ateş yok. Bir de boğazım kaşınıyor babyninannesi
Ceylankaya Ayozbntrk aynı durumdayiz Ayozbntrk aynı belirtileri yaşıyoruz kuru öksürük halsizlik kaşıntı ben daha gitmedim doktora benimde covit
Ayozbntrk Anneoluyorummmm kullanmazsan çok tehlikesi var diyen de var, korkuyorum 😔Yarın gidicem tekrar.
Anneoluyorummmm Ayozbntrk 2 ay oldu covid gecıreli birşey olmadı bebekte bende iyiyiz ama sen doktorunu dinle
NurAl68 Bende 26 ncı haftamda oldum bıraz agır da gecırdım hıc asım da yok .Kullanmıyorum vermedı kadın doğumcum
Ayozbntrk Teşekkür ederim arkadaşlar, iyi ki varsınız ❤️ Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏼
Beyzanrr Ayozbntrk canım bende yeni karantinadan çıktım 10 tane kan sulandırıcı iğne verdiler 2 tane kaldı bitene kadar kullancam kullanmaman sıkıntılı kullan bence gereksiz olsa vermezler zaten