nese-kasap berna_92 benim sabah 9 da geldi aynı gün 2 saat içinde sancı geldi sonra gece 12 de ilk kızımı kucağıma aldım ikinci kızımda nişanda gelmedi sancı da ama açılmam varmış kontrole gittiğimde öğrendik tesadüfen sonra kas gevşetici verdiler 3 4 saat içinde doğdu. Bu biraz insandan insana ve aynı kişide de bebekten bebeğe değişiyor 3. Nasıl olur büyük bi heyecanla bekliyoruz inşallah diğerleri gibi kolay geçer ama içimde bi tedirginlik var anlam veremediğim
berna_92 nese-kasap evet çok haklısınız herkeste farklı belirtiler oluyor. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız evladınızı
CanselY berna_92 Doktor kontrolune gitmiştim. Doktor alttan muayene edince nişanım gelip yatisim yapilmisti. O gun suni sanciyla dogumum olmustu. 39.haftamdi 🌼
Berru Sabah namaziyla uyandım nişan gelmiş banyo yapt abdest aldım saat sabah 9 hastaneye gittim 5 cm açıklik vardı sonra epidural verdiler saat öğlen 1 de epidural normal ikinci çocuğumu kucağıma aldim.Simdi 34+3 gebeyim bakalım nasıl olacak bu sefer
uzumcekirdegi Berru epidural normal doğum yapmayı düşünüyorum inşallah. Acaba nasıldı memnun kaldınız mı
Berzum-2 @"Bahar15 @"Bahar1508 ben iki hamilelik geçirdim.. Birinde nişan geldikten 1 gün sonra sancım başladı doğurdum.. Diğerin de nişan geldikten hemen sonra yavaştan sancım başladı akşamına doğurdum☺️
CanselY berna_92 19 yasindaydim ve asiri korkuyordum. Hatta bana sanci serumu taktilar. Yatakta serumu kapatip actigimi bilirim. Serumla oynadim dedim en sonunda dogurucam 😂 Fazla dogumhanede kalmadan dogurup çıkmıştım. Simdi 2.yi düşünüyorum da korkuyorum nasil olacak diye. Daha hamilelik yok ama dogum korkusu var nedense. O yasimda yine iyi cesaretliymisim 🤷🏻♂️
berna_92 CanselY valla iyi cesaretliymişsiniz ama herkes bir şekilde doğuruyor ben kendimi öyle rahatlatıyorum böyle düşünürseniz rahatlamış olursunuz 😊
user124578 berna_92 35 ten sonra 36 ya akar bir hafta nişanım geldi 1 cm de açıklığım vardı nst de 80 sancım vardı 37 de 123 sancım vardı ama sonuç 38+3 te hala doğurmadım açıklığım da 1 cm di suyum az olduğu için sezeryane donduk
Hasretim16 berna_92 tam açılımı ne niye oluyormuş? Bende 35+6 haftadayımda. 18 gün sonra sezaryen doğumum var.
berna_92 Hasretim16 nişan denilen şey doğumun habercisi olan lekelenme aslında. Doktorum rahim yumuşaması demişti. Sancılardan 2 gün veya 2 hafta önceden olabilir dedi. Ama nişanı gelmeyen hamileler de var
CemileBG Bahar1508 bilmiyorum kızlar daha tez doğdu bizim bu erkek gelmek bilmiyo aslında bende tam günümde doğmuşum
elif_4804 berna_92 Kişiden kişiye , benekten bebeğe değişiyor bu . Ben ilk çocuğumda 6 saat , ikinci çocuğumda 3 saat sonra doğurmuşum
berna_92 elif_4804 evet doğru bebekten bebeğe bile değişiyor okuduğum kadarıyla. Siz de çok beklememişsiniz ne güzel