berna_92 Merhabalar ben 36+5 günlük hamileyim. Çamaşırımda çok açık pembe renk akıntı gördüm doktoruma sordum rahim yumuşaması dedi. Sancılardan bazen 2 gün bazen 2 hafta önce gelir dedi. Böyle yaşayıp kaç gün sonra doğurdunuz ?
Sblbngl berna_92 yaa benim 1 hafta önce akııntım geldi ama rengi beyaz ama cok yoğun bir akıntıydı acaba nişanmı bu doktora bir türlü soramadım
Bahar1508 Hilal-95 38+1 olcam hala ne sancı var ne agrı ne sızı 😂 nişanda gelmedi normal cok enerjiğim inşallah 41 e kadar gitmem
Tazeanne-35 Bahar1508 bende öyle 2. Hamileyim ilk kızımda 41 de doğdu şimdi de ne ağrı ne sancı ne Nisan hiç bişey yok 38 haftaligim buda 41 bulmaz inşallah 🤲🤭
berna_92 Bahar1508 bir arkadaşım sizin gibiydi en sonunda doktora gitti ve suni sancıyla doğumunu başlattı 😀
Bahar1508 Tazeanne-35 ilk hamilelik biraz daha uzun sürüyormuş diyorlar ama burda okuyunca sanki kişiden kişiye değişiyor gibi ama 2. Gebelikte 1. Ye göre erken geldiğini biliyorum 😂
Sibel1991 Tazeanne-35 aynı durumdayız ilk hamileliğimde 40+1de doğurdum şimdi ikinciye hamileyim 38 olduk hala tık yok 🤪 bu da son güne kadar bekleyecek heralde 😂
Bahar1508 Hilal-95 tam tersi değil mi 😂 ben hep temizlik yapıyorum sonra sicak su ile duş alıyorum 😂😂😂
berna_92 Hilal-95 heyecandan ağrılardan uyuyamıyorum Sblbngl bildiğim kadarıyla nişan kahverengi veya açık pembe rengi olduğu yazıyordu. Siz gene de doktorunuza sormayı ihmal etmeyin derim
Hilal-95 Bahar1508 doğurduğunda uyuyamıcan ondan dedm🤣 bende süreklı hareket ettım canm faydası cok tabkıde çömelme özellıkle açılmanı tetıklıyor kolay hayırlı doğumlar diliyorum gelen bi şekılde gelıyor önemlı olan snrasıymış sonra anladım🤣🤣🤣
Bahar1508 Hilal-95 eyvah eyvah Allahtan yardımcım cok ondan ben hemen doğurmak istiyorum şuan sorumluluk tek bende doğurduktan sonra paylaşırız da emzirmek sıkıntı 😂😂😂
Hilal-95 Bahar1508 valla 10 kısıde olsa yanında 2 saatde bır sen emzırıyosun 🤣 ama şnan geçiyor yada alışıyosun bılemıyorum ben emzirmeyi çok seviyorum mesela bı amuda kalkmadığım kalıyor emzsın diye🤣🤣🤣🤣
Bahar1508 Hilal-95 hahahah Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah nasıl bir his 🥰🥰😂😂 ben cok merak ediyorum evlad nasıl oluyor yani diyorum galiba yanından hic ayrılmam kimseye veremem sonra diyorum sanki tek ben doğurdum herkesin çocuğu var 😂😂😂
Hilal-95 Bahar1508 ahh kuzum amin inşallah hepimizin evladını bağışlasın rabbım inanılmaz bi his bolca merhamet duyuyosun ben asla ağlayan bırı değilim ama bebeğim aşı yapılırken düşün zor duruyorum ağlamadına dayanamıyorum ben sakınmadım hiç veriyorum samimiyetine inandığım insanlara 😄 allah hayırla yaşatsın isteyen bekleyen herkese inşallah 🙏🏻🙏🏻
berna_92 Anladığım kadarıyla herkesin farklı oluyor :) bende rahim kısalığı var doktorum ilacı kesti dün ve gecesinde böyle lekelenmem oldu. Doktora sorduğumda rahim yumuşaması dedi. Sancılardan 2 gün veya 2 hafta öncesinde olurmuş.