miraclemucizee semabdr evet doktorda böyle diyor bide stressiz olun dedi siz maşallah anne oluyorsunuz cinsiyet belli mi
semabdr miraclemucizee Belli canım erkek olacakmış inşallah size de nasip olur hamile kalabilirsiniz inşallah
miraclemucizee merveyildrm ben sizin gibi hemen hamile kalamıyorum o yüzden takıyorum ovulasyon yapıyorum tutar mı tutmaz mı diye saatleri var sonuçta
merveyildrm miraclemucizee öncelikle umarım bebek sahibi olursunuz allah gönlünüze göre versin. Konuya gelirsek ben ovülasyonun saati oldugunu bilemem. Siz önce yazdığınız soruyu bidaha okuyun bence. Gündüz ilişkiye girip hamile kalan var mı gündüz ilişkiye girsem hamile kalır mıyım demişsiniz ben de hiç daha önce böyle bişey olup olmadığını duymadığım için şaşkınlığımı dile getirdim ve alakasız oldugunu düşündüğümü ifade ettim. Ananıza bacınıza sövmedim yani siz üzerinizdeki gerginliği bi atın önce yumurtalığa ulaşmaya çalışan spermler gündüz mü gece mi bi bakın bakalım ona göre dalıcam yumurtalığa demiyorlardır kendi aralarında merak etmeyin..
Htcnal miraclemucizee Hamile kaldigim ay regl bitişimin 7. gunu pik olmustu ,yani ikisi de koyuydu.8.gün tekrar yaptım t cizgisi siliklesmisti,yani yumurtam catlamisti .Pik yaptıgı günü ve catlama gününü değerlendirmiştim,o ay olmuş .
miraclemucizee Htcnal yani anladığım kadarıyla o gün , çift çizgi görmemiz yeterli ilişki istersek o akşam yada o gündüz olsun Sizin ki de gündüz oldu demi 😊
Tomrishatun miraclemucizee sabah öğlen akşam saat fark etmiyor canim ne varsa rastgele deyip kacirmiyoruZ😆
Ece2834 miraclemucizee gündüz girdim ben hem gündüz hem gece ama gündüz olanı tuttu bismillahi unutma
miraclemucizee Ece2834 yaaa öyle mi maşallah tutmuş siizn ki kaş haftalıksınız şuan da ilk gebelik mi
Gudu miraclemucizee Tabiki olabilir.. sonuçta bu durumun gecesi gündüzü yok ki .. Rabbım nasip edecekse istersen şafak vakti olsun olacak oldumu heran olabilir. Sen bunu düşünüyorsan zaten 1 0 başlamışsın demektir. Doktor fusunme hicbirsey diyo sen gündüz yaparsam hamile kalirmiyim diyorsun.. Sen esim gidiyor son gitmeden gonlunu yapayim da hem bakarsın hamilede kalırım ama amaaann nasip olursa olur olmazsa Rabbım biliri de geç canim cok dusunme .. Stres ve düşüncede engel bebek olma durumuna .. sen zamana bırak ve Hayırlı zamanı dinle.
Prens33 miraclemucizee sen bı kez daha sormuştun sanki cnm sıkıntı olmaz gündüz gece de sen kendi çapında mi hesapliyorsun yumurtlama günnu öyleyse eğer doğru olmayabilir soyleyim.en doğru yöntem ovulasyon testi ile belirlemek.