miraclemucizee ilişkinin gündüz veya gece ile alakası yok ki. Önemli olan içine sperm göndermesi. Saat, gün, zaman alakasız bu durumda. Döllenme belirliyor kendini. Kendini o şekil şartlandırma bence. Bak bu işin kuralı şu. Sadece sende bitmiyor. Eşinde de bitiyor. Psikolojik rahatlık, beden gücü, yeterince dinlenmek, düzenli beslenme ve uyku hem sen hem eşin için çok önemli. Mesela sen kendini rahat bırakırsın unutursun bebek olayını eşin çok stresli ve düşüncelidir. Yorgundur ya da kafasına bişey takmıştır yine olmaz. Bu işlerde hem kadın hem erkek rahat olmalı. Hep kadınlara yükleniliyor bu durum ama aslında erkeğinde rahat olması lazım. Hem kafa hem beden sağlığı çok önemli. Mesela birçok insan tatile gider tatil dönüşü hamile kalır. Neden peki? Çünkü karı koca herşeyi geride bırakıyor. Hem dinleniyor bol bol hem beden ve kafa rahat daha az stres var. Hakkınızda hayırlısı. Kendimden örnek vereyim mesela. Ben korunmayı bıraktım 7. Ayımda hamile kaldım. Hiç kasmadım. Oluruna bıraktım mesela. Meğer eşim çok stresliymiş. Bana da çaktırmıyor. İzne çıktı 15 gün. Dinlendi yeterince. İşi çok stresli uzaklaştı mesela ben o ara hamile kaldım. Olay sadece kadında değil erkekte de bitiyor yani.