Gizemanne ben murat hocaya hamilelik öncesi gitmiştim. O dönem memnun kaldığım için bi daha tercih ettim. Hatta hastane değiştirmiş, yeni yerine gittim sırf o olsun diye. Maalesef hayal kırıklığı oldu. Önceki tavrı ile bu sefer ki tavrı arasında dağlar kadar fark vardı. ne kese ölçümü, ne tansiyon kontrolü gibi rutin şeyleri bile yapmadı bana. Ultrasonla bakması 20 saniye sürdü, eşim video çekmek istemişti, telefonu açana kadar ben kalkmıştım bile sedyeden. Bebekle ilgili hiçbir şey demedi. Kesenin içinde bebek görünüyordu ama insan doktordan duymak istiyor, sordum bu bebek mi diye, cevap vermedi. Sonra iki defa ısrarla ne kadarlık diye sordum da haftasını anca öyle söyledi. Eve gelip ultrason kağıdını inceleyince fark ettik önceki hastanın kaydı yazıyor 33 haftalık bebek bilgileri var. Bizim bebeğimizle ilgili hiçbir şey yok, yenilememiş bile ekranı. Üstelik bebek görünsün, kalp atışını duyalım diye ben epeydir de erteledim gitmeyi. Hani öyle adet öncesi hamileliğini öğrenip gidenlerden de değilim. Hatta gitmeden önce murat hocaya sordum görülür gel dedi diye gittim. Kan testi için gittiğim sağlık ocağındaki ebe hemşire bile daha çok bilgi verdi ve ilgilendi benimle. Ben böyle tatsız bir deneyim yaşadım, sizlerin yaşamamış olmasına da çok sevindim. Hiçbir anne adayı bu süreçte doktor kaprisiyle strese girmemeli çünkü 🙏🏻