Ozgebhb aysun_4816 ben omron temassız ateş ölçeri aldım tavsiye üzerine şu an indirime girmiş ben aldığımda 330 tl idi https://ty.gl/z57nwjveey
erdem_agah aysun_4816 bende Braun koltuk alti vardı ve cok memnundum çünkü dereceleri cok doğru olcuyordu. Aslında en iyisi koltuk altı ama oglum artik hiç istemiyor ölçtürmeyi. Bizde ekstra Medisana alından ölçer aldık. Cok araştırdık yorumlar baya iyi. Alından olcerler yüksek çıkarıyor ama artık koltuk altı ateş ölçeri ile saglamasini yaparim diye düşünüyorum.
vgc Temaasız ölçerler pek önerilmiyor en çok tavsiye edileni koltuk altı, makat ve kulaktan olanlar. Kulaktan olanlar çok pahalı geldi bana ama ilerleyen zamanlarda ihtiyaç duyarsak alacağım
Ozgebhb bebekveannesiii bi eczacı tavsiyesi ile almıştım ben :) belki onlar memnun kalmamış olabilirler 😅 bakalım inşallah ben memnun kalırım kullanmakta çok nasip olmasın zaten :)
bebekveannesiii aysun_4816 ben de kararsız kaldım doktorlar falan koltuk altından ölçmenin daha doğru olduğunu ve ondan alınmasını tavsiye ediyolar ama bilemedim hala beklemedeyim bende