gulabay Kızlar ablam âdet 1 buçuk ay gecikiti hep kan verdi idrar testi yapıtı negatif utrsayonda 10 hafta 4 günlük hamile çıktı niye kanda çıkmıyor sizce
Kubra_6 gulabay bizim komşumuz yaşadı bunu hatta 2 çocuğunda da aynı şey oldu normal adet gördü anlamadı bile bi baktı 3 aylık hamile
melikedelibas Evet olabilir bizzat teyzemde yasadik ayni seyi test yapiyor negatif sabah yapiyor gene negatif doktora bir gittik cocuk 8 haftalik ama onun kanda sonradan 50 bin cikti beta
gulabay melikedelibas Valla cnm 0.1 cikiti 0.5 çıktı .öyle çıkıyor biz şoktayız tekrar doktora gidecek valla doktor bile inanmadı dedki ki Sanki başka bir yerine kan tahlili veriyor
melikedelibas Rabbim ol dedikten sonra sağlıkla kucağına alır inşallah bizide haberdar edersin durumlardan bacımm her gün yeni bilgiler oğreniyoruz ne güzellll 😄
Meri3220 gulabay var canım öyle çok çok nadir insanlarda olabiliyor bazen beta idrar ve kanda gözükmüyor bende daha önce duydum tanıdıkta olmuştu imkansız gibi gözüküyor ama değil işte. Rabbim sağsalim doğumlar nasip etsin inşallah
dondurmalibebegim Benim ilk hamileliğimde adetim 10 gün gecikti iki kez test yaptım hem pahalı tesstten hem ucuz testten. Negatifti. 11. Gün kan verdim kanda çıkmıştı. Bu hamileliğimde 2 gün geciktim test bir anda çift kızararak belirdi
leylaacar011_ dondurmalibebegim bnmde bugün 11. gündü gecikmem de kan verdim 5 gün gecikme de fln vermiştim lan negatif çıkmıştı İnş bnmde pozitif çıkar