Evet hanımlar bugün doğum yapalı 2 ay 16 gün oldu sezeryan ile 39 Cu haftamda doğuma gittim bebeğin kalp atışları yavaşlamıştı ve hemen beni doğuma aldılar ertesi gün evden çıkıp geldim hipertansiyon hastayım maalesef ilaçlarımı hemsilereler içirdikten 2 saat sonra doğuma alındım genel anestezi ile bayıltildim cunku tansiyonum yükseleceği icin o riski göze almadılar 11.35 de kızım doğdu odaya alındım
Çok agrim vardı kanamam başlamış bunun farkında değildim birden bire kan sızması olunca anladım
Bunu hemen hemşireyi çağırdım oda doktoru çağırdı ve kanamam çöm fazlaydı kanamayı durdurmak icin saatlerce uğraştılar ama o kadar acı cektim ki haddi hesabı yok hastane çığlıklarımla inledi eşim artık hıçkıra hıçkıra ağlıyordu doktor ebeler hemsilereler karnıma bastırıp o kanı çıkarmaya çalıştılar doktor hep alttan gazlı bez sokup kanı temizledi kendime çok kan kaybettiğim için acil kan istendi kan takıldı son kan takılınca. Bana alerji yapti vücudum komple yara gibi oldu kaşınmaya yanmaya başladı tekrar herkes basıma toplandı ve küçük dilim sismisti nefes alamıyordum çırpınıyordum sudan çıkan balık gibi sonra iğneler yapıldı serum takıldı 30 dk sonra kendime geldim ama 1 ay boyunca yuruyemedim o baskılardan sol bacağım çekilmişti şükür suan iyiyiz dünyalar güzeli bir kızım oldu hepsi onun icin değer unuttum
Bile o acıları hakkınız helal edin uzun oldu doğum yapacak annelere Allah kolaylık versin ❤️❤️