Gullucan Merhaba kizlar 3.kere oldu ruyada oglum oluyor. Adini Muhammed Enes diyorum. Henuz cinsiyeti belli değil böyle şeyler duyan annelerden sonucu merak ediyorum 😊sağlıkla gelsin inşallah yavrularimiz❤
Faziletttt Gullucan cnm bende kızıma hamileyken rüyamda hep oğlum oluyordu adını da Muhammed Yusuf koyuyorduk şimdi yine hamileyim Allah kısmet ederse oğlum olacak adını Muhammed Yusuf koyacam
Aybke Gullucan rüyamda karnına dokunup bir kadın kıza hamilesin demişti ve şuan 19 haftalığız kıza hamileym
Kubraasya Gullucan cnm bende ruyamda hep erkek gordum hatta ısmı mehmet olsun dıe bırı seslenıodu erkek olsaydı mehmet koycaktım ama kız olcak🤭👼
Ilaydaile Şu güne kadar 1 den fazla rüya gördüm ve hepsinde de erkekti. Ama daha cinsiyetini öğrenemedim 😊 12+6 yiz. 9 mart olarak görünüyo doğum tarihimiz . hakkımızda hayırlısı olsum
Mrstugrul 12+1 haftalik hamileyim. Ruyamda hep erkek bebek goruyorum cinsiyet daha belli degil bakalim ne olacak..
Natali Ben de martta doğum yapıcam kısmetse bugun kontrol var bakaljm cinsiyet ne olacak? Hiç rüya görmedim henüz.
Nazlilkin Gullucan hamile kalana kadar ruyamda hep erkek bebek goruyordum.12+1 hamileyim hic bebek gormedim ruyamda.Saglikli olsunda kiz erkek fark etmez 😊
Prensimingeliyo Gullucan bende 10haftalıkken iki defa rüyamda erkek bebek seviyodum 13haftalıkken doktor erkek dedi Ben kızım olsun çok istiyorum ama daha öncede rüyamda gördüğüm için kolay kabullendim Sağlıklı olsunda ikinci bebeğimiz kız olur inşlh😍
Nazife86 Ben 11+4 oldum iki kızım var çok şükür bunun cinsiyetini bilmiyoruz daha herkez erkek diyor rüyamda ben kardeşim falan hep erkek çocuk görüyoruz ama ne bileyim iki kız olunca üçüncüyü erkek istiyor yada tersi tabi acaba rüyamdaki istek olduğu için mi diye düşünüyorum..... Rabbim herkeze önce saglikli sonra hayırlı evlat sonrada gönlünden ne geçiyorsa onu versin inşallah... 🤲🤲🤲
Sevsav Ben de rüyamda doğum yapmışım erkek olmuştu. Şuan 13 haftalığım dün doktor büyük olasılıkla erkek dedi ama emin olamadım gene de 10 gün sonra tekrar gidicem