Zeyfat17 Neslihan_21 gelmiyor sanki ,Malatya’nın ilçesi var darende diye okudum direk hatta yani isimleri dikkatli seçmek lazım ilerideki hayatı İçin çok önemli
Armess_loya Eren olsa sanki daha güzel, daren biraz uydurma gibi , kusura bakmayın🌸 sağlıkla doğsun yavrunuz 🌸
Seymaben Neslihan_21 kirmak istemem ama daren degilde Aren olsa daha iyi olurmus sanki daren biraz kaba gibi geliyor tabi yinede siz bilirsiniz icinize siniyorsa koyun gitsin bebiş sizin bebişiniz😘
TBeyza Neslihan_21 erkek isimlerinde kız da ki gibi çok fazla seçenek yok gibi sanki , daren ismi duyulmayan pek bilinmeyen bir isim olduğu için alisilması yakıştırması zor gibi biraz
Bryunetka Neslihan_21 Daren isminin anlamını bilmiyorum ama güzel anlam içeriyorsa olabilir. Aren de olabilir Aren’in anlamı güzel. Erkek ismi bulmak çok zor ve genelde bizde çok ünisex ismi falan beğendik hep. Kolaylıklar diliyorum. Biz 37 de falan koyduk neredeyse
Neslihan_21 Bryunetka erkek bebek ismi bulmak gerçekten çok zor hiç içime sinen bir işim olmadı şimdiye kadar ya. DAREN ismini de annem önerdi sizlerin goruslerini almak istedim.🤷😚
Zeynepppdyg Neslihan_21 kırmak istemem tercih sizin tabi ama ben isim olaylrında kendi isteğimden çok ilerde o mutlu olur mu bu isimle onu düşünüyorum. bir yere yönetici olsa kurumsal bir yerde çalılıyor olsa telaffuzu kolay ve anlaşılablr olmalı maill adresnde telefonla mail verirken falan zorlanmayacağı anlaşılabilir bir isim olmalı bence .Çok farklı isimler yerine bence ömür boyu rahatlıkla kullanabileceği bir isim olmalı .