Hilalsaglam Kızlar ben bir iki kez çiğ köfte yedim bilmeden sakıncalıymış bişey olmaz olurmu ya 😔birde normal evde kendim anne köftesi yapyorım yemem sakıncalımıdır
kahvesever__ Hilalsaglam içinde et yoksa sıkıntı olmaz çiğ köftede diğer köftede çok güzel pişmesi gerek yoksa birşey olmaz
BusraOzhan Hilalsaglam 16 haftalık hamileyim belki 160 kez çiğlöfte yemişimdir etsiz olandan elbette korkmayın 🤷🏻♀️
zeynonunannesiiii Hilalsaglam birtek ben miyim ya böyle şeyleri düşünmeyen 😂Allah ne verdiyse yiyorum bi sorun yaşamadım ölçülü yedikten sonra
Muratnevin Hilalsaglam vallahi ben gebeliğimin başında çok istedi yedim ,Sevmemde üstelik ama yedim yani
Afro-dit zeynonunannesiiii ölçü ile alakası yok çiğ et gebelikte tehlikelidir elin bile o çiğ ete değse güzelce yıkayın diyorlar
kuzeymomss zeynonunannesiiii yalnız değilsin 😂 ne bulsam yiyenlerdenim çiğ köfte falan hiç ayırmıyorum yiyorum hiçte birşey olmadı 😂🤰🏽
kuzeymomss Afro-dit dışarıda satılan hiç bir çiğ köftenin içinde et yok yasak zaten bi sorun olmaz o yüzden 😒 bakteri açısından zaten el yıkanmalı hamilelik döneminde değil sadece
zeynonunannesiiii Afro-dit birtek ciğere elimi sürmüyorum onun hakkındada çok şeyler duydum leke konusunda
Afro-dit Muratnevin pişen et tehlikeli değil çiğ eti yemekte dokunmakta hamileyken tehlikeli 1 kere birsey olmadı diye devam ettirmeye de gerek yok doktorunuza sorun o size niye tehlikeli olduğunu açıklar yada İnternete yazın karşınıza çıkar tetbir bizden taktir Allah tan
Cananyildiz Hilalsaglam ben sürekli yiyorum etsiz çigkoftenin bir zarari yok etlide etin çig kalabilecegin zararlı