Aynur47 Bukiiiiiiii teşekkür ederim.inşallah sende sağsalim alirsin doktorumun numarasi var ama simdi sinemaya gdeblirmiyim diye mesaj mi atayım.anlamadim gitmek istediğim flim bergendi herkes paylasior içim gidiyor vallaha :(
Zehra9616 Aynur47 gelscek olan evdede gelir cnm allaha emanetiz kimsenin garantisi yokki kotu dusunme sen
elfmoom Aynur47 tercih sizin ama ben gidemedimki çok kilo almadım:) 1-2 ay sonra vizyona girince , evde keyif yaparız
Deryy Aynur47 ozaman dersin ki para verdim otrcam kalkmazsın neticede 😁 Snradan vakit bulamayabilirsin doğrdum toparlandık derken
Beybisininannesi Aynur47 ikili koltuklar var Boş bi seans saatini seç yat oraya Shhshshs ben öyle yapıyorum vallah Kucağıma da mısırı alıyorum ooh ne ala😀😀
ecemnas88 Gidebilirsiniz bence ama sadece ayaklar çok şişiyor hep aynı pozisyondan dolayı bel ağrısı yaşayabilirsiniz
Fatoo33 Haftamda gitmiştim sinemaya offf mafoldum ne oturtabilirim ne uzanabiliyorum allahtan 1 koltuk boştaydı yanımızda bi eşimin kucağana bi montların üzerine uzana uzana bi şekil idare ettim ama bel ağrısından mafoldum
SerraveAnnesii Aynur47 😀 ben gitmek istiyorum yani öyle bir sorun olacağını sanmıyorum daha önce de bir çok kez gittim bir sorun olmadı 😀