Mucizem5 Kızlarr merhaba 24+4 haftalık hamileyim bazı günler bebiş çok tekmeliyor sabahtan akşama kadar hiç uyumuyor gibi sürekli karnımda hareket halinde bu normal mi acaba
Gulcansckn Mucizem5 normal 🤣🤣 Ben 36. Haftamdayım, bebeğimi 14. Haftadan beri hissediyorum ve asla uyumuyor sürekli aktif 😁😁😁
Harleyqueen Mucizem5 25 haftalıgım benimde öyle vok haraketli canımı acıtıyo gogsumun altına dogru tekmeleyince ozellikle noldugunu sasıyorum😂
Asil_hatun Mucizem5 canm bebeğin erkekmi açana wrkek bebekler çok hareketli olurmuş 2 oğlumda hareketliydi çünkü ondan da biliyorum
SimayeceninAnnesi Gulcansckn ben hissedemiyorum 15 olucaz sankı hatta göbeğimdeki şişkinlik indi gibi herşey normaldir degil mi cok korkuyorum bişi olcak dıye muayene gunume dha ıkı hafta var gidip kalbini dinlemek istiyorum desen devlete acile kimse brni ciddiye almaz 😢
Mucizem5 Gulcansckn yaa sagoln çok şükür için birazda olsa rahatladı ahh iyi olsunlar sağlıklı olsunlar hep inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızi.nasp etsin
bbnngg Gulcansckn bebeğin hareketleri canınızı acıtıyo mu? Ben de 32+4 haftalığım artık bebeğimin hareketleri canımı akıtmaya başladı
Gulcansckn SimayeceninAnnesi canım benim 4. Gebeliğim olduğu için o kadar erken hissetmeye başladım 🙂 senin 15. Haftada hissetmemen çok normal.. 18.19. Haftadan sonra genellikle hissetmeye başlarsın ufak ufak 🥰🥰
Poyrazinannesiiii SimayeceninAnnesi bazı günler şişlik olup bazen olmaması çok doğal gaz biriktiği için şişiyor şu an sürekli şiş olmasını bekleyip üzme kendini 😇 net bir şekilde hissetmek için 18 20. Haftaya kadar bekle ayrıca 16. Haftadan sonra sağlık ocağında kalp atışını dinleyebiliyorlar. Kendini çok strese sokarsan olmaz biraz tadını çıkarmaya bak 😇❤️
Mucizem5 SimayeceninAnnesi bende 18 haftada flndi hissettiğimde ilk gebeligm ve biraz göbeğimde vardı herşey yolundadır merak etme zaten ilk gebelikte geç hissedilirms doktorum öyle demişti
BusraOzhan SimayeceninAnnesi o başlarda olan şişkinlik gaz oluyor ve bu haftalarda bitiyor korkmayın 👍🏻
SC290606 bbnngg maşallah size ben 28 haftaya gircem yarın benim bile canım çok yanıyor hareketli bir bebiş maşallah
Gulcansckn bbnngg aslında bebeğin hareketleri acıtmıyor canımı ara ara öyle rahat bir pozisyonda değilsem rahatsız oluyorum ama öyle dayanılmayacak bir acı yok.
bbnngg SC290606 maşallah bebişlerimize ama son haftalar gerçekten zorlayıcı. İlk trimesterım çok bulantılı geçtiği halde onu arar oldum diyebilirim 🙂
bbnngg Lnur valla 32+4 te pek içaçıcı şeyler söyleyemicem🙂 Bebeğim en sağlıklı ve hayırlısıyla zamanda gelsin tabiki ama kalan şu son haftalar gerçekten zorlayacak gibi.
Mucizem5 Harleyqueen ahh yalnız deglmşm 😊 benimki kasıklarıma vuruyor bazen heran çıkacakmış gbi hissedyrm minicikler ama maşallah kuvvetliler
Lnur bbnngg ahh ahh 😃maşallah bebişe sizin daha az kalmış 😃çoğu gitti azı kaldı diye teselli ediyorum kendimi 😂