Hilalalala SerraveAnnesii bakalım hangimiz önce doğuracak çok merak ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun ve bir an önce sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
defneveannesiii Balık diye beklerken koç olacaklarını garantilediler malesef 😂 Şimdi hem koç burcu oluyor hemde anası babası inat ooo bittim ben 😂😂 şafak 2 🥺 Defne , benim bu doğuma olan inancım kalmadı kızım 😂
Hilalalala defneveannesiii 40+3 olduk bizim de adımız Defne olacak 🥰 inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız
defneveannesiii Hilalalala Aa ne güzel adaş olacaklar çok sevindim. Bu sene defne ismi çok popülermiş 😁 Rabbim hepimize hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah. Varmı belirtileriniz sancı açılma vs nasıl geçiyor
Hilalalala defneveannesiii bir haftadır nerdeyse adet agrısı gibi agrım var bel agrım da keza uzundur var kasılmalar oluyor bebek topluyor kendini ara sıra ama sadece bu kadar bugün dr a gideceğiz en son rahimde yumuşama var ama açıklık yok demişti bakalım hayırlısı olsun inşallah 🙏☺️ Sizde durumlar nasıl
defneveannesiii Hilalalala bende tık yok var olan yalancı kasılmalar bile gitti. Bel ağrısı yok nişan yok hiçbirşey yok. Öyle sanki yeni hamileymişim gibi 😂😂. Siz benden önce doğum yapacaksınız o zaman. Allah kolay doğum nasip etsin. Ne dedi doktorunuz. Sanırım ben bi anda gideceğim hastaneye yada kontrole gittiğimde yatış yapacağım öyle hissediyorum 😂😂
Hilalalala defneveannesiii @SerraveAnnesii bugün alttan muayenede dr uyaran verdi canım çok yandı çatala oturtup yaptı ne yaptıysa doğumu başlatabilir bu yaptığım hazır ol dedi bugün ve yarın defne kızımıza müsade edelim geldi geldi gelmedi carsamba sabah suni sancı başlatalım dedi eve geldim şimdi kasıklarımda acayip bir baskı var muayeneden dolayı sanırım bakalım garip duygular içerisindeyim Allah hayırlısını versin. Suni sancı olunca da epidural yaptırmayı düşünüyorum dr a sordum uygun olur dedi
SerraveAnnesii Hilalalala Hadi hayırlısı canım inşallah kendi sancınla doğum başlar suniye gerek kalmaz hakkımızda hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre versin inşallah 🙏🏻 Ben devlete gidiyorum o yüzden epidural alma gibi bir seçeneğim yok🙂
defneveannesiii Hilalalala ay inşallah gelir bugün. Hayırlı doğum olsun kolay geçsin inşallah. haber ver mutlaka ❤️Bende yarın gideceğim çarşamba günü 40 haftalık olmuş oluyoruz ne diyecekler bilmiyorum 🤷🏻♀️ Dualarım sizinle inşallah kısa zamanda doğum yaparız @SerraveAnnesii
SerraveAnnesii Hilalalala Amin canım benim inşallah doğum yapacak herkese dua ediyorum hep Allah herkesin yardımcısı olsun 🙏🏻 Yarın gidiyorum bakalım hayırlısı
Efraimmm AsilveAnnesii kız dua edicem amin de ne olur Allah’ım bu gece ani bir sancı girsin su içinde kalayım hastaneye zor yetiseyim iki ikiada çıksın su çocuk sabahına eve gelelim bu dua banada sana daart annelerine de geçerli
AsilveAnnesii Efraimmm amiiin Allahım inşallah 🙏🏻 ben yarın suni sancı alacağım olmazsa sezaryen yapacaklar inşallah bu gece suyum falan gelir bebek kanala girer de hiç gerek kalmaz 😢
Efraimmm AsilveAnnesii inşallah benimkide ayın yirmi beşinde suni verecekler inşallah bu gece banada sanada suniye gerek kalmadan dpgyruryzzz
SerraveAnnesii defneveannesiii Amin inşallah hadi hayırlısı 🙏🏻❤️ Haber vericem mutlaka sağlıkla gelsinler 🙏🏻
Greyandpink Perilisa doğururuz inşallah bugün yarın hadi totemi tazeleyelim günümüz de ayni sayılır 🤭