Minikanne17 İlk hamileliğmde çok çatlağım var karnımda bacaklarımda diz arkalarımda vs ve çol rahatsız oluyorum ne yapabilirim geçer mi nasıl geçer rahatlıkla etek elbise giymek istiyorum giyemiyorum fikri olanlar yardım edebilir misiniz
Denizvegokyuzu Minikanne17 Bende de aynı catlaklar söz konusu. 🤦🏻♀️ Malesef bu durumda yapılacak hicbirsey yok. Sadece doğumdan bı sure sonra çatlakların rengi açılıp beyazliyormus. 😕
Feyza-nur Minikanne17 ben evlenmeden önce düzensiz kilo alıp verdipim için bacaklarık çatlamıştı öyle kaldı hamilelikte mustela kullandım önceki çatlaklarımda baya azaldı 9 ay boyunca sabah aksam düzenli kullandım etki etti tavsiye ederım en azından bir dene derim
Minmin Minikanne17 sorma aynı dert bende de var 19’da çatlamaya başladım 25+4 olduk karnım full çatlak dolu krem kullanmama rağmen öyle annemde çatlak yok ben de deli gibi oluştu üstelik erkenden başladı çatlak oluşumu böyle kabullendim artık 🥺
Minikanne17 Denizvegokyuzu ergenlil döneminde oluşan çatlaklarıö beyazladı ama henüz hamilelik çatlaklarım aynı duruyor
Denizvegokyuzu Minikanne17 Ben ilkkez gebelikte çatlaklarımın oluştuğunu gördüm. Cildiyeye dahi gittim oradaki doktor söyledi beyazlayacağını ve çok göze batmicagini.🤷🏻♀️ Genetik diyorlar ama alakası yok ailede kimsede olmamış🤦🏻♀️
Denizvegokyuzu Minikanne17 Anlıyorum bende doktorun soylediklerinden yola çıkarak böyle yazmıştım ama şimdi benimde aklıma takıldı. 2 sene de olduysa bı cildiyeye gidip danışın 😕
Minikanne17 Minmin çocuklarımız için herşeye değer ama insanın tabiki moralini bozmuyor değil gördükçe 🙄