SimayeceninAnnesi Pinarinayseni ben 13 e girdiğimde kusmalarım bitti gibiydi ama tekrar yıne basladı suan 15 olucaz hala sabahları ve aksamları devam edıyo birde 13 ile 14 cok hızlı geçti 😂😂😂 herhalde artık hızlı yaşamaya baslıcaz ama 13 e gelene kdr eşimle bile yanyana yatmadık o derece siz düşünün ve sankı yıllardır hamiş gibiydim
Zeeynepp Pinarinayseni bende size yakınım 12+4 rahatlamıştım zorlu dönemler geçmişti bugün miğdem ve uykum sürekli geldi tırsıyorum açıkçası geri mi başladı diye
Cananyildiz Pinarinayseni 11 hafta . Kustuktan sonra yazıyorum 😂 ferahlamaya 2 hafta mı var dersin canım 😂
Pinarinayseni Benim de istahim şükür açıldı eskisi kadar uyku halsizliğim de yok ama birden gobegim büyüdü ic karnım dar heralde sol yanıma yatıyorum hep uyku biraz sıkıntı olmaya başladı
Elly20 Net bir şekilde söyleyeceğim şey şu ki sürekli olan uyku halim bitti, çooom şükür🙃 bir tık daha enerjiğim
Pinarinayseni Elly20 ben de öyle valla canım üstümden ölu toprağını attım resmen doluma yatcam diye uyuyamıyorum sadece o var şimdi bi de geceleri sanki rahmime bi damar iniyo böyle biseyler oluyo Kan akışı mi oluyo neyse
kubra464 Bnde kusma ve bulantı hiç olmadı 2. Gebeliğim kızımda hiç böyle bişey yaşamadım. Bunda sürekli halsizlik ve uyku ve ayaklarım hiç ısınmıyo. Sizce cinsiyeti erkek mi.
Pinarinayseni kubra464 olabilir bence canım farklı belirti yaşamışsın bu gebeliğinde cunku insallah erkektir Allah gönlüne göre versin