Evet bende direk keyfi sezeryancilardanim 😂düzenli şekilde doğum kasılmalarım baslamisti ama sancım yoktu pazartesi saat 11 buçukta yatış yapılacaktı
Herneyse pazar sabahı covid testi vermek için hastaneye gidiyorduk kasiklarima agrilar giriyordu gelmemişken nst bağlanalım dedik araliklarla sancım çıktı ama öyle buyuk sancılar degil istersen yatış yapalım dediler bizde kabul etmedik cunku dayanalimicak bi agri değildi zaten sabahında sezeryana giricektim🥲 eve geldik evin tozunu aldim sildim süpürdüm benim sancılar aksam saat 10 gibi nefes kesmeye başladı duş aldık çantayı tekrar kontrol ettik diyesiye saat 12 oldu artık daha zorlanmaya başladım saniyorumki az bisey kaldı doğuma açıklığım olmustur 4 5 cm diye cunku düzenli ve siddetli geliyordu beni nst bağladılar dediğin kadar sancın yok daha doğumun başlamamış dediler ben sok 😂 alttan açıklığa baktılar oda açılmamış 2 saat bağlı kaldım genelde 40 ve 60 civarı çıkıyordu sonra bana yatış verdiler sabah ilk sezeryan beni alicaklardi ama ben çok zorlanıyordum sonra bi anda suyum geldi saat 3 buçuk civarı asil sancı ondan sonraymış sık sık ve iyice şiddetlendi benim açılmam 4 cm olmuş sonra yine baktılar 6 cm dogumhanye götürdüler ikinmam gelmeye başladı bana ikinma diyorlar bebeği sıkıstiriyorsun kendim isteyerek yapmıyorum kendisi oluyor diyorum olsun yapmamaya çalış diyorlar meğerse benim bebik çok aceleciymis ama doktoru beklememiz lazımmış başımdaki hemşire de kesi atmamış hic hep kesisiz yaptırmış benim vajinam çok darmis tabiki doktoru bekleyemedik kesi attılar tam saat 6 da doğumum oldu bana göre zordu ama hemşirelere göre çok güzel bi doğum oldu hic aklımda normal doğum yoktu istiyordum ama cesaret edemedim ama iyiki normal olmuş 10 tane dikişim varmış suan gayet iyiyiz bebisde öyle
Paylaşmak istedim 🥰🙈