Hmdiyee Kızlar akıntım çok fazla ve bugün doktorum vajinanı yıkamamız lazım dedi batikonla falan yıkıyolarmış yaptıran veya bilgisi olan varmı
SerraLinasmom Hmdiyee aynı işlemi 1 hafta önce yaptırdım keşke daha önce yaptırsaydım. Enfeksiyon bende aşırı sancı yapıyordu maşallah diyim sancı da kalmadı yeşil akıntı da kalmadı çok faydası oldu düşünmeden yaptır
Uysll Hmdiyee aylardır devam eden enfeksiyon var sürekli fitil veriyor hiç temiizleyelim demedi yarın kendim sorayim bari
SerraLinasmom Mnk16 Canım o bölgeyi bi aparatla açıyor böyle mandal gibi bir şey düşün onla açıyor vajina bölgesini. İçine batikon döküyor hepsi bu
SerraLinasmom Mnk16 Cidden kolay bana inanın bende ilk gebeliğim bilmiyordum ama öğrendim şuan çok rahatım sancım da gitti akıntım da bitti . Bu işlemden sonra 2 tane fitil kullandım bir de
SerraLinasmom Altntp Bebeğe zarar verse doktor sizce yapar mı 🥰 hatta ben kanama olur mu diye sordum. Emin ol enfeksiyon daha çok korkutmalı seni dedi. Kanamamda olmadı
Altntp SerraLinasmom ne bılım benımde akıntım oluyor geçen enfeksıyon var dedıler suda çözülen ılac verdiler ama akıntım hala devam edıyor doktoruma söylesem o ıslemı yaparmıkı
SerraLinasmom Mnk16 kuzu çıkmıyor valla benden bir şey gelmedi geri. O an böyle geldi orda temizledim bu kadar sonradan zerre bir şey gelmedi
SerraLinasmom Altntp Suda çözülen ilaç ilerlemiş enfeksiyona zerre kadar fayda sağlamıyor bilgin olsun denendi