Ceylanakan Arkadaşlar ilk çocuğa göre ikinci doğacak olan çocuğun cinsiyetini tahmin edenler var. Ne kadar doğru bilmiyorum. Sizin fikriniz nedir? Çevresinde bu durumla karşılaşan oldu mu? 🤰🥰
hunilimom Ceylanakan ilk kızım erkek gibiydi 😂 ama Buda kız herkes peşi erkek bükün felan dedi ama 15. Hafta da kız dedi doktor bakalım değişecek mi 2 haftadir gitmiyorum
bejanne00 Bende şuracıkta bekliyeyim 😄 ilk erkek bebekken Kız güzelliği var diyorlardı peşi kesin kız diyorlardı ama bilmiyorum bana batıl geliyo 😂😂😂
Deryac bejanne00 benim üç oğlum var üçününede peşi kız dediler peşpeşe üç oğlum oldu😂şimdi bida hamileyim bakalım bu ne 😂
deryarslan00 Evet göbek deliği dışa doğru olandan sonra erkek içe doğru olandan sonra kız çocuk olur derler bizim çevrede ne kadar doğru çıkar bilmem ama😂 ben ve kardeşlerim uyuyor bu duruma😅
bejanne00 Ceylanakan şeye çok gülmüştüm ya çocuğun kafasının ortasındaki boşluk ortadaysa erkek kenara yakınsa kızmış peşi 😂😂😂😂😂😂🤣🤣
Ceylanakan hunilimom benim kızım da erkeklere benziyordu bana da öyle dediler. Benim daha yeni 7 haftalık bakalım ne olacak😁