Demet2323 Atasoy ozelmiydi doktorun sağlıkla gelsin burda tahminde bulunan varmiudi ben de özele gidiyom kız dedi bakalım yarın gidecez ne diyecek
Atasoy Neseeli kız demişti kendi doktorum başka bir doktora gitti. Cihaz daha netti direk göründü erkek olduğu🥰
Atasoy naimegrbz bana kız dedi 11 haftalıkksn doktorum bugün başka cihazı daha iyi olan bir doktora gittim direk göründü erkek olduğu🥰
Anne88 naimegrbz canm bende 12+2 de gittim üç gün önce erkek dedi organını felan gösterdi https://ibb.co/ZhywGwq hatta böyle fotosunu yakaladım videosu var inşallah bizimde değişmez kordon değildir
Atasoy Demet2323 evet özeldi başka bir özel hastaneye gitti. Cihazı daha iyidi direk göründü erkek olduğu🥰
Demet2323 Atasoy sağlıkla gelsin inşallah evet önce herhalde kız dmeis bizim doktorda özel kız dedi ama ben hep erkek hisediyom hayırlısı önce tabbi yarın bzide gidicez bakalim
Atasoy Demet2323 evet inşallah kaç haftalıksın canm ben bi çok intgramda sayfaya flnda baktırdığımda erkek çıkıodu dktr kız demişti ama kesn dememişti cihaz iyi olunca daha iyi belli oluyor🥰
Demet2323 Atasoy bana tahmin yaptığında 12 haftalık ti cnm yarın 16 haftalık bakalım bizdede yanılır😂
Demet2323 Atasoy bı kızım var bunlarda ikiz gunul ister iki meyvedende tatalim önce sagluk tabiki benimde burda erkek dediler instramda nerde baktırdım cnm
ezgimm0027 Atasoy hangi sayfalara baktirdiniz acaba bende baktirdimda doktor farkli onlar farkli dedi umarim bende de sizdeki gibi doktor yanılır 😅
Atasoy Demet2323 inşallah gönlünden geçen olur canım yarın kesin söyler o zaman doktor ben bugün öğrendiğimde 13 haftalıktım tam 16 kesn öğrenirsin bence burdan sayfa adı veriliyormu canım bikere uyarı geldide😂