Tubamommy Ya kızlar ilk doğumdan sonra daha kolay hemen kilo gidiyor diyorlar 2 Cide zor gidiyor diyorlar doğru mu ilk doğumumdan sonra hemen 1 ay sonra eski kiloma dönmüştüm şuan 21 haftalığım hemen hemen 5 kilo almışım 60 kilo ile hamile kalmıştım fazla mı yani kilo almam sizce
zeynepmoom2_ Tubamommy millet zaten hamileligimizi çekemez sütümüzün gelmesini çekemez sende taktın bi kiloya oğlumda 95 kiloyla gittim doğuma kizimada 95 e ne kaldı hiçte bile zayıflarız yeterki boğazımız dursun baktin çok zayiflayaamiyoruz gidersin zayıflama çayi al bitir diyet yap bak nasılda zayifliyormusuz takmayın su kiloyu kardeşim ya napalim çocuk cikiyo sonucta
zeynepmoom2_ Tubamommy benim akrabamdaki gelin 45 le evlendi 3 çocuk doğurdu 80 kiloydu çok kilolu felan kıza baskı yaptılar gitti zayıflama çayi aldı bitti diyet yaptı şuan 50 kilo varmıı attiran
CansuDRY Tubamommy Tamamen bünyeyle alakalı. Ben iki doğumundan sonra da çok hızlı kilo verdim. Emzirme dönemlerinde bir deri bir kemik kalıyorum desem yeridir. Kilo veremezsin diyen kendi verememiştir ama herkes aynı olmaz.
Narmin21 Ben de cok merak ediyorum🤦🏻♀️ Herkesde ayni deyil ama yine de.. ilk dogumumdan sonra kilolarimin hepsini verememistim, o yuzden korkuyorum ikinciden sonra da veremem diye🙄
35lavanta Vallaha yaşıcsz görcez 😂 bence kilo alımın normal yine dikkat et çok fazla paketli gıdalar falan tüketme ekmek makarna pilav onlarada dikkat edersen bişeycik olmaz.. Emzirirkende tatlıya abanmazsak bu işi kurtarırız bence 💪🏻💪🏻
litfenama Tubamommy ay ne alakaymış? Yani kilo vermenin formülü çok basit. Günlük kalori ihtiyacınızın altında tüketim yaparsanız kilo verirsiniz. Acele etmeyin sadece. Sağlıklı bir şekilde vermek lazım.