Zeynep0806 Bebeğim 3 kg ve doktor bebeğin minyon olacak dedi sizin bebişleriniz kaç kg aklım takıldı 🙏🏻
Happybsrn Zeynep0806 kg su gayette iyi bnce keşke benimki de öyle olsa, 3 kg bile doğmayacak yani haftya doğum olacak 🥴
beyzahuseyin Zeynep0806 her bebeğin gelişimi farklıdır canım doğduktan sonra kilo alır çok takılma kilo olayına
Zeynep0806 Happybsrn bana göre kilosu iyi ama doktor öyle diyince ister istemez aklım takıldı neye göre diyor acaba kendi doktorum degil zaten kendi doktoruma cumartesi gidicem ama böyle diyince endişelendim
Zeynep0806 gldn065807 cumartesi günü kendi doktoruma gidince öğreneceğim bakalım bu doktor neye dayanarak demiş
beyzahuseyin Zeynep0806 haftasına göre söylemiştir canım 35+2 deyim ben de 2 hafta önden gidiyor dedi doktor gittiğim benim de kendi doktorum değildi iri bebek zorunlu sezaryen olabilirsin dedi bana da neye göre dediklerini bende anlamıyorum valla
gldn065807 Zeynep0806 ve ölçümler artık dogru olmayabilir dedi büyüdüğü icin tam ölçüm yapamıyoruz artık bu haftalarda dedi aşağıda olabilir yukarıda olabilir kilosu dedi ki zaten sağlıklı olsun takma kafana
beyzahuseyin Happybsrn aynen öyle canım sağlıkları yerinde olsun da iriymiş minyonmuş önemi olmaz doğduktan sonra 40 I içinde çok güzel kilo alıyorlar zaten
beyzahuseyin Happybsrn inşallah canım sen yine kilo aldıracak şeyleri tüket Allah’ın izniyle hiçbişey olmaz sağsalim kucağına alırsın🙏🏻🤲🏻
Happybsrn beyzahuseyin yiyorum hayatım da hiç bu kadar yememistim artık nefret geldi ,ben alışkın değilim bu kadar yiyip içmeye ama benim ki yok yani babaya cekeydi iyidi bna çekmiş galiba 🤣